-
گزارش سازمان فائو از بازار جهانی سیب زمینی
تولید ۳۵۹ میلیون تنی سیب زمینی در جهان| جایگاه ۱۹ ایران در صادرات
در حالی که بر اساس آمار سازمان فائو در سال ۲۰۲۰ بیش از ۳۵۹ میلیون تن سیب زمینی در جهان تولید شده، ایران نوزدهمین صادر کننده این محصول بوده و صادراتی ۱۳۲ هزار تنی در این سال رقم زده است.
-
افزایش ۲ میلیون هکتاری سطح زیرکشت غلات در ۲۰۲۲
قیمت جهانی غلات در ۲۰۲۲ کاهش می یابد
در حالی که به گفته کارشناسان جهانی انتظار می رود سطح زیر کشت غلات در سال ۲۰۲۲ به میزان دو میلیون هکتار افزایش یابد، پیش بینی می شود قیمت جهانی غلات در این سال روندی کاهشی داشته باشد.
-
فائو از افزایش گرسنگان در آسیا و اقیانوسیه خبر داد؛
۱.۸میلیارد نفر در آسیا و اقیانوسیه به غذای کافی دسترسی ندارند| افزایش ۵۰میلیون نفری گرسنگان منطقه
بر اساس گزارشی که فائو و یونیسف منتشر کرده اند، در ۲۰۲۱ بیش از ۱۵۰میلیون نفر در آسیا و اقیانوسیه به تعداد افرادی که به غذای کافی دسترسی ندارند اضافه شده و این رقم در مجموع به ۱.۸میلیارد نفر رسیده است.
-
بازار گزارش میدهد؛
مزایای استفاده از اینترنت اشیاء در بخش کشاورزی| پیش بینی پذیری کیفیت محصولات
با استفاده از ابزارهای مختلف کشاورزی هوشمند، کشاورزان کنترل بهتری بر روند پرورش دام و رشد محصولات به دست آورده اند؛ نتایج محصولات قابل پیش بینی تر شده و کارایی کشاورزی بهبود یافته است.
-
در ماه اکتبر رقم خورد؛
افزایش قیمت مواد غذایی در جهان
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد قیمت جهانی مواد غذایی در ماه اکتبر برای سومین ماه متوالی افزایش یافت و از ژوئیه ۲۰۱۱ به یک رکورد جدید رسید.
-
بررسی بازار وارداتی در سال ۲۰۲۰
ایران واردات آناناس را ۱۶ درصد کاهش داد| رتبه سی و دوم وارد کننده هستیم
در حالیکه در سال ۲۰۲۰ بیش از ۱۵۰ کشور خریدار میوه آناناس بوده اند، ایران نیز با وارداتی به ارزش بیش از ۷ میلیون دلار در جایگاه ۳۲ دنیا قرار گرفته است.
-
سازمان فائو گزارش داد
کاهش ۲۴درصدی جنگلهای جهان تا ۹سال آینده! | جهان به سوی تامین چوب در خارج از جنگل می رود
به گزارش سازمان فائو در حالی که ۵۱ درصد از جنگل های جهانی برای تهیه چوب در دسترس هستند، تا ۲۰۳۰ پرورش درخت در خارج از جنگلها یکی از منابع بسیار گسترده تامین چوب جهان خواهد بود.
-
فائو گزارش می دهد
پیش بینی تولید ۷۸۰ میلیون تن گندم در سال ۲۰۲۱ | افزایش ۱.۹درصدی تولید غلات در سال جاری
سازمان فائو برای سال ۲۰۲۱ پیش بینی کرده است که ۷۸۰ میلیون تن گندم در سراسر دنیا تولید و در سال جاری تولید غلات افزایش ۱.۹ درصدی داشته باشد.
-
بازار گزارش می دهد:
ایران؛ یازدهمین تولیدکننده جهانی انگور و سومین صادرکننده کشمش| بازاری به ارزش ۲۵۴میلیارد دلار پیش روی تولیدکنندگان جهانی انگور
در حالی که کارشناسان جهانی تخمین زده اند تا سال ۲۰۲۴ بازاری به ارزش ۲۵۴ میلیارد دلار پیش روی تولیدکنندگان جهانی انگور قرار می گیرد کشور ایران با تولیدی بالغ بر یک میلیون و ۹۱۹ هزار تن در سال ۲۰۱۹ جایگاه یازدهم تولیدکنندگان جهانی انگور را به خود اختصاص داده است.
-
بازارهای جهانی محصولات لبنی بدون لاکتوز می پسندند
شیر گاو؛ سومین محصول تولیدی ایران در ۲۰۱۹| رشد ۰.۸ درصدی بازار جهانی لبنیات
آمارهای جهانی منتشر شده نشان می دهد که در سال ۲۰۲۰ اتحادیه اروپا با تولید ۱۵۷.۵ میلیون تن شیر گاو بزرگترین تولیدکننده جهان بوده است. همچنین گزارشات فائو بیانگر این است که ایران نیز در سال ۲۰۱۹ تولید ۶.۸ میلیون تن شیر گاو را به ثبت رسانده است.
-
«بازار» گزارش می دهد
قاچاق انجیر ایران به چین| قیمت داخلی گرانتر از صادرات به چین است
اگرچه ایران بزرگترین تولیدکننده انجیر دیم در دنیا محسوب می شود اما تولیدکنندگان، صادرکنندگان و مسئولان باید برای حفظ بازارهای صادراتی اقداماتی موثر انجام دهند. چرا که به گفته فعالان این بخش، تا چند سال آینده کشور چین که در حال حاضر خریدار ۶۰ درصد از انجیر ایران است، تبدیل به یکی از قطب های…
-
«بازار» گزارش می دهد
روند صعودی واردات شکر به ایران| جایگاه دوازدهم در تولید چغندر قند هستیم
آمارهای جهانی نشان می دهد که کشور برزیل بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده شکر در جهان است و کشور ایران نیز در سال ۲۰۱۹ با تولید بالغ بر پنج میلیون تن چغندر قندر در رده دوازدهم تولیدکنندگان چغندر قند و قبل از کشورهای بلژیک، بلاروس و ژاپن قرار گرفته است.
-
فائو تا سال ۲۰۳۰ هزار شهر جهان را سبز می کند!
۷۰ درصد از کل مواد غذایی توسط ساکنان شهری مصرف می شود
سازمان فائو طرح ابتکاری شهرهای سبز را برای کمک به تغییر سیستم های غذایی، پایان گرسنگی و بهبود تغذیه آغاز کرد.
-
تحلیل سازمان فائو از آینده بازار جهانی ۶ محصول کشاورزی با حجم مبادلات بالا؛
بازارهای جهانی غذا هنوز آماده نیست
سازمان فائو معتقد است بازارهای جهانی غذا به دلیل عدم اطمینان ناشی از COVID-۱۹ هنوز آماده نیست و به این ترتیب یک بحران بهداشت جهانی می تواند تبدیل به یک بحران غذایی جهانی شود.
-
بالاترین افزایش قیمت در شکر و روغن های گیاهی؛
فائو: قیمت جهانی مواد غذایی در ۶ ماه گذشته به بالاترین حد خود رسید
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در روز پنجشنبه اعلام کرد که قیمت جهانی مواد غذایی در ماه آگوست به بالاترین سطح شش ماهه خود رسید و برای سومین ماه متوالی روند صعودی را طی کرد.
-
تغییرات بازار جهانی تجهیزات تمیز کننده مخازن کشاورزی تا ۱۰ سال آینده
ظروف و مخازن خالی کشاورزی برای محیط زیست چه خطراتی دارد؟
بازار تجهیزات تمیزکننده مخازن و کانتینرهای کشاورزی از جمله موارد رو به رشدی است که به دلیل خطرات ناشی از باقی مانده مواد شیمیایی در مخازن و ظروف کشاورزی بسیار مورد توجه جهانیان قرار گرفته است و انتظار می رود طی ۱۰ سال آتی نیز شاهد پیشرفتهای بیشتری در این زمینه باشیم.
-
تنها سیلوی غلات لبنان در انفجار بندر بیروت تخریب شد
چالش کمبود منابع غذایی در لبنان در راه است
انفجار بندر بیروت، موجب تخریب اصلی ترین سیلوی غلات کشور لبنان شد. به این ترتیب این کشور در حال حاضر با بحران غذایی روبرو است چرا که دیگر سیلوی غلات ندارد و علاوه بر آن منابع غذایی معدودی نیز در دسترس دارد.
-
۸۲۰ میلیون نفر در سال ۲۰۲۰ گرسنگی می کشند
گرسنگی جهانی برای پنجمین سال متوالی افزایش می یابد
به گزارش سازمان ملل در حالی که تعداد افراد مبتلا به سوء تغذیه در جهان به بیش از ۶۰ میلیون نفر افزایش یافته است و شیوع بیماری همه گیر COVID-۱۹ ممکن است در سال ۲۰۲۰ تعداد ۱۳۲ میلیون نفر را به این رقم اضافه کند.