۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱
۱.۸میلیارد نفر در آسیا و اقیانوسیه به غذای کافی دسترسی ندارند| افزایش ۵۰میلیون نفری گرسنگان منطقه
فائو از افزایش گرسنگان در آسیا و اقیانوسیه خبر داد؛

۱.۸میلیارد نفر در آسیا و اقیانوسیه به غذای کافی دسترسی ندارند| افزایش ۵۰میلیون نفری گرسنگان منطقه

بر اساس گزارشی که فائو و یونیسف منتشر کرده اند، در ۲۰۲۱ بیش از ۱۵۰میلیون نفر در آسیا و اقیانوسیه به تعداد افرادی که به غذای کافی دسترسی ندارند اضافه شده و این رقم در مجموع به ۱.۸میلیارد نفر رسیده است.

بازار؛ گروه کشاورزی: با شیوع همه گیری کووید ۱۹ سراسر جهان با بحران و آشفتگی بسیاری روبه رو شد و اگرچه اینگونه اعلام می شود که شرایط نسبت به گذشته بیشتر تحت کنترل دولتها قرار گرفته است اما باز هم پیامدهای این همه گیری در سراسر زندگی مردم به خصوص افرادی که پیش از این نیز با مشکل تامین غذای کافی مواجه بودند، به وضوح نمایان است. به طوری که بر اساس بررسی منطقه ای آسیا و اقیانوسیه از منظر امنیت غذایی و تغذیه ای که توسط دو سازمان فائو و یونیسف در سال ۲۰۲۱ صورت گرفت، تعداد گرسنگان در آسیا و اقیانوسیه از زمان ورود کووید-۱۹ بیش از ۵۰ میلیون نفر افزایش یافته است.

در سال ۲۰۲۱ بیش از یک و نیم میلیارد نفر در آسیا و اقیانوسیه به غذای کافی دسترسی نداشته اند

در سال ۲۰۲۱ بیش از یک میلیارد نفر در دو قاره آسیا و اقیانوسیه به غذای مغذی کافی دسترسی نداشته اند
بر اساس گزارشی که در آخرین روزهای دسامبر سال ۲۰۲۱ یعنی حدودا ۲۰ روز قبل منتشر شد، سازمان فائو و یونیسف اعلام کرده اند که وضعیت امنیت غذایی و تغذیه در آسیا و اقیانوسیه بدتر شده است، زیرا در سال ۲۰۲۰ بیش از ۳۷۵ میلیون نفر در این منطقه با گرسنگی مواجه شدند که ۵۴ میلیون نفر نسبت به سال قبل تر یعنی سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است. با این وجود در سال ۲۰۲۱ باز هم شاهد افزایش گرسنگان در این دو قاره بوده ایم.

این گزارش می گوید: مساله اساسی اینجا است که در حالی که گرسنگی افزایش یافته، دسترسی ناکافی به غذاهای مغذی نیز افزایش یافته است. به طوری که در این دو قاره در سال ۲۰۲۱ بیش از یک میلیارد نفر به غذای کافی دسترسی نداشته اند. این آمار بیانگر افزایش تقریباً ۱۵۰ میلیون نفری تنها طی یک سال است!

بر اساس این گزارش: هزینه بالای یک رژیم غذایی سالم و سطوح بالای فقر و نابرابری درآمدی، همچنان رژیم های غذایی سالم را برای ۱.۸ میلیارد نفر در منطقه آسیا و اقیانوسیه دور از دسترس نگه می دارد.

روند گرسنگی و عدم دسترسی به غذای کافی با ورود COVID-۱۹ بدتر شده است
این گزارش می گوید: در سال‌ های اخیر، پیشرفت در کاهش تعداد افراد دارای سوء تغذیه متوقف شده است و شیوع برخی از شاخص‌ های تغذیه‌ ای مانند کوتاه‌ قدی در کودکان زیر پنج سال، بسیار بالا بوده است. با این وجود از زمان شیوع کووید۱۹ شرایط بدتر از گذشته شده است و در حالی که هنوز نمی توان به طور کامل میزان آسیب وارد شده به امنیت غذایی و تغذیه توسط COVID-۱۹ را تعیین کرد، این بیماری همه گیر تأثیر جدی بر منطقه داشته است. حتی کشورهایی که در ابتدا تعداد محدودی از موارد COVID-۱۹ را گزارش کردند، اثرات منفی اقدامات مهار، همراه با نگرانی‌ های سلامت مردم را تجربه کردند که منجر به انقباض عمده فعالیت‌ های اقتصادی در این منطقه و در سراسر جهان شد. همچنین اختلال در زنجیره تامین مواد غذایی به طور جدی بر مشکلات افزوده است.

فائو پیشنهاد داده برای توقف روند افزایشی گرسنگی جهانی در دو منطقه آسیا و اقیانوسیه دولت ها تامین نیاز کشاورزان خُرد را در اولویت قرار دهند

دولت ها باید تامین نیاز کشاورزان خُرد و خانواده ها را در اولویت قرار دهند
بر اساس این تحقیق و گزارش که توسط سازمان فائو و یونیسف به طور مشترک انجام و منتشر شده است، بدون واکنش دولت‌ ها و اقدامات حمایتی اجتماعی موثری که در طول بحران همه گیری انجام دادند، وضعیت می‌ توانست بدتر از شرایط فعلی نیز باشد. با این وجود شاهد هستیم که دولتها سعی در ایجاد محیط های غذایی بهتر، سیستم های کشاورزی غذایی با تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط بهتر و زندگی بهتر برای مردم در سراسر جهان دارند.

فائو و یونیسف همچنین توصیه کرده اند که برای کنترل شرایط، تمرکز دولت ها باید حول تامین نیازهای کشاورزان کوچک، خانواده ها و مردم بومی منطقه آسیا و اقیانوسیه باشد. همچنین سیستم های غذایی باید نیازهای غذایی گروه های آسیب پذیر، از جمله کودکان و زنان را در اولویت قرار دهند.

کد خبر: ۱۲۹٬۱۲۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha