-
یادداشت؛
اهرم علیه اهرم
چرا مداخله صندوق توسعه بازار در حمایت از صندوقهای اهرمی بیاثر ماند؟ محمود مرادی در یادداشتی اختصاصی برای بازار معتقد است افزایش ضریب اهرمی عامل شکست این طرح بود.
-
روسها جنگ ایران و اسرائیل را چطور میدیدند؟
روسیه در دفاع ۱۲ روزه ایران، رسماً تجاوز صهیونیستها و آمریکا به ایران را محکوم کرد اما در فضای داخلی کشور برداشت طور دیگری بود.
-
تبدیل یک همسایه دیگر ایران به لانه صهیونیستها
حضور فعال و برنامهریزیشده رژیم صهیونیستی در قزاقستان از طریق آژانس توسعه بینالملل ماشاو، تلاشی برای گسترش نفوذ در همسایه شمالی ایران است.
-
نبرد بعدی اسراییل برای بقاست| پرده آخر: تلاش برای بقا
آنچه مسلم است نبرد بعدی نبرد اسراییل برای بقا و موجودیت خواهد بود؛ پس با تمام توان و حمایت حامیان به عرصه میآید که ایران نیز باید برای تمام احتمالات برنامه مشخص و مدون داشته باشد.
-
پیدایش نظم چندقطبی؛ بریکس ائتلافی جدید علیه آمریکا؟
ظهور بریکس را نباید با بازگشت به دوران جنگ سرد یا تقسیم جهان به دو بلوک تعبیر کرد، بلکه باید آن را نشانهای از پیدایش نظمی چندقطبی دانست.
-
یادداشت؛
چگونه ریسک معاملات در جنگ را کاهش دهیم؟
بورس، متعادل اما ریسکهای سیستماتیک پابرجاست و هیچ تضمینی برای پایداری روند سبز بورس وجود ندارد. با این حال وزندادن به عوامل بنیادی، ریسک معاملات را کمتر می کند.
-
یادداشت؛
مدیریت دارایی بر مبنای سه سناریو
علی تسنیمی نوشت: مدیریت دارایی بر مبنای سه سناریوی شکل گرفته؛ نخست، تداوم وضعیت فعلی است دوم، حلوفصل تنشها و حصول توافق سیاسی و سوم افزایش بحران است.
-
مقاله؛
تحلیل بازار جهانی نفت در تابستان ۲۰۲۵
معصوم پور امیرآبادی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری سایروس گفت: بازار نفت در تابستان ۲۰۲۵، دقیقاً در تقاطع بین فشارهای ژئوپلیتیکی، ضعف اقتصادی و همچنین تحول انرژیهای نو ایستاده است.
-
گزارش شورای جهانی طلا درباره پایان احتمالی روزهای درخشان طلا
شورای جهانی طلا در تحلیلی نوشت: در صورتی که چشماندازهای تاریخی را در فضای کنونیِ پیرامون طلا لحاظ کنیم میتوان انتظار داشت که فلز زرد در کوتاه مدت تا میان مدت تحت فشار قرار بگیرد.
-
حملات سایبری جنگ ۱۲ روزه بیش از ۱۵۰ میلیون دلار به اقتصاد ایران خسارت زد
در بحبوحه جنگ سایبری ــ اطلاعاتی که همزمان با درگیریهای ۱۲ روزه اخیر منطقه شکل گرفت، اقتصاد ایران بهویژه زیرساختهای مالی کشور، هدف مستقیم حملات سایبری قرار گرفت.
-
روسیه و شروط دشوار صلح؛
ماه عسل ترامپ و پوتین در خط پایان است
روسیه اصرار دارد که پیمان صلح با اوکراین باید دربرگیرنده انصراف از تمام اقدامات قانونی علیه روسیه، لغو تحریمها و بازگرداندن اموال مصادره شده به مسکو باشد.
-
تحلیل بازار گزارش می دهد؛
دولت هر چه سریعتر باید بازار اقتصاد را بازسازی کند
سرمایهگذاران داخلی برای ورود مجدد به بازار مردد هستند. سرمایهگذاران خارجی نیز با مشاهده ریسکهای ژئوپلیتیکی بالا، بهطور کامل ایران را از فهرست مقصدهای امن خود حذف میکنند.
-
ایا اروپای بحران زده تعرفه ها را می پذیرد؟
شوک تجاری جدید ترامپ به قاره سبز
ترکیبی از مخالفتها بر سر تعرفهها، استانداردها، سیاستهای داخلی، و ترسهای اقتصادی باعث شده است که مذاکرات تعرفهای بین آمریکا و اتحادیه اروپا به بنبست برسد.
-
یادداشت
رنج کانادا از اصل وابستگی اقتصادی
کانادا برای حفظ روابط تجاری خود با آمریکا، گاهی مجبور به تبعیت از سیاستهای اقتصادی آمریکا میشود.
-
یاددشت؛
محافظهکاری در چینش دارایی مهمتر از تک سهمی است
پویان مظفری گفت: باید بخشی از داراییها بعد از مذاکرات هم در حوزه طلا باقی بماند. چون هیچکس پیشبینی نکرد جنگ آغاز می شود، نگاه محافظهکارانه در چینش دارایی مهمتر از تک سهمی است.
-
یادداشت؛
وارن بافت چگونه سهم میخرد؟
شهریاری گفت: معیارهای وارن بافت به عنوان ثروتمندترین سرمایهگذار برای معامله سهم مصداق «سهل و ممتنع» است؛ یعنی تمرکز بر تحلیل صورتهای مالی و سرمایهگذاری بلندمدت.
-
همراهی با دشمن و عملگی برای ناتو؛
همسایه شمالی؛ دوست یا دشمن؟! مسئله این است
همسایه شمالی با داشتن چشم طمع به جغرافیای مناطق آذری نشین جمهوری اسلامی ایران با توسعه همکاریهای سیاسی با رژیم اشغالگر قدس به عمله ناتو و صهیونیسم تبدیل شده است.
-
با وجود تحمیل این همه هزینه
چرا با نفوذ تشکیلاتی برخوردی نشد؟!
باید اعتراف کنیم که پس از مشخص شدن این واقعیت که نفوذ، تشکیلاتی و سازمان یافته است اقدامات لازم و کافی در جهت مبارزه با این تشکیلات انجام نشده است.
-
سرانجام ترامپ به جنگ علیه روسیه بازگشت... آیا شاهد جنگ ترامپ در اوکراین خواهیم بود؟
رئیسجمهور آمریکا تصمیم گرفت ارسال تسلیحات دفاعی به اوکراین را از سر بگیرد؛ تصمیمی که پس از چند روز مشورت با مشاوران و برخی «رهبران جهان» درباره منشأ تأمین این تسلیحات اتخاذ شد.
-
از جهاد تا مماشات؟
واکاوی موضع سلفیت جهادی در سوریه نسبت به عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی
فلسطین، جوهره آزمون اخلاقی بشر و بنیان ایمان اسلامی در دوران نسلکشی استعماری غرب و اسرائیل است.
-
عراقچی: جنگ اسرائیل علیه ایران دیپلماسی را نابود کرد؛ آمریکا میتواند آن را احیا کند
وزیر خارجه ایران در مقالهای نوشت: «مسیر دستیابی به صلح مستلزم آن است که تصمیمگیران آمریکایی به این درک برسند که تنها راه پایدار، گفتوگوی محترمانه است نه زورگویی بیمحابا».
-
موشکهای ایرانی واقعا چقدر به اسرائیل ضربه زدند؟
ترامپ این موضوع را اینگونه خلاصه کرد: ترامپ چهارشنبه در اجلاس ناتو به خبرنگاران گفت: «اسرائیل ضربه سختی خورد. آن موشکهای بالستیک، پسر، آنها ساختمانهای زیادی را ویران کردند.».
-
بن سلمان در واشنگتن، بن فرحان در مسکو| ستون نظم جدید منطقهای و تغییر پاردایم کشورهای عربی
عربستان سعودی بهعنوان یکی از بازیگران کلیدی منطقه، با اتخاذ رویکردی چندوجهی، تلاش دارد تا ضمن حفظ ثبات منطقهای، نقش خود را در مدیریت تنشها و بازتعریف نظم منطقهای تقویت کند.
-
اعترافی که ناخواسته پرده از واقعیت بر میدارد: «بازی کثیف» اروپا علیه ایران
حملات اسرائیل به ایران "کار کثیفی" است که برای غرب انجام میدهد. این کار کثیفی است که اسرائیل برای همه انجام میدهد.
-
پیوند ارتش ایالات متحده و شرکتهای بزرگ فناوری؛
ورود مدیران شرکتهای فناوری به ارتش آمریکا و ابعاد راهبردی آن
تحولات فناورانه در قرن بیستویکم، نهتنها شیوههای زندگی روزمره، اقتصاد و ارتباطات اجتماعی را دگرگون کردهاند، بلکه ساختار و کارکرد ارتشها و نهادهای امنیتی را نیز تغییر دادهاند.
-
هشدار صمصامی به بانک مرکزی در خصوص نحوه اجرای قوانین ارزی
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در نامه ای خطاب به بانک مرکزی از رویکرد این بانک در حوزه مسائل ارزی انتقاد کرده و یکی از وظایف اصلی آن را حفظ ارزش پول ملی و رعایت قوانین دانست.
-
اندیشکده اسپانیایی:
«ترامپ، اخلالگر بزرگ»
اندیشکده «سیاست خارجی» اسپانیا در مطلبی با تیتر «ترامپ، اخلالگر بزرگ»، بر نقش رئیسجمهوری آمریکا در «تضعیف نظم جهانی» تاکید کرد
-
جنگ ۱۲ روزه و ظهور نبردهای فناورانه؛
ایران، بازدارندگی نوین و چالشهای آینده
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسراییل اگرچه کوتاه و محدود در جغرافیا بود، اما حامل نشانههایی از تغییر بنیادین در ماهیت قدرت، بازدارندگی و نحوه بروز منازعات در منطقه بود.
-
کارآمدی رهبری دینی در ۲ جنگ نظامی و روانی
سؤال این است که رهبری دینی واجد چه خصلتی است که آن را با دیگر مقامات عالی رتبه یا فرماندهان کل قوا در جهان متفاوت میکند؟
-
۲۰ روز خاموشی آسمان؛ تحلیل عمیق تبعات و راهکارهای احیا
تعلیق کامل پروازهای ایران از ۱۳ ژوئن تا ۳ ژوئیه ۲۰۲۵، آزمونی بیسابقه برای زیرساختهای هوایی و صنعت گردشگری کشور بود.