۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۵
بازار خودرو در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ | مونتاژی ها گران شدند

بازار خودرو در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ | مونتاژی ها گران شدند

قیمت خودرو امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

به گزارش بازار، قیمت خودرو امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو روند افزایشی خود را ادامه داد و نشانه‌ها حاکی از آن است که نوسان‌های اخیر ریشه‌ای‌تر از یک موج کوتاه‌مدت است. افزایش انتظارات تورمی و ادامه‌دار بودن محدودیت‌های عرضه باعث شده سطح جدیدی از قیمت‌گذاری در بازار شکل بگیرد. در کنار این عوامل، بالا رفتن هزینه‌های تولید و دشوارتر شدن تامین قطعات، فشار مضاعفی بر سمت عرضه وارد کرده است.

قیمت خودروهای داخلی

شاهین GL نسبت به روز گذشته ۲۴۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ ۲ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان معامله شود. از سوی دیگر، کوییک GXR (رینگ فولادی) نسبت به روز پیشین ۱۹۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ یک میلیارد و ۳۱۵ میلیون تومان خرید و فروش شود.

تارا دستی V۱ نسبت به روز گذشته ۲۳۰ میلیون تومان گران شد و با نرخ ۲ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان به معاملات روز جاری رسید. از سوی دیگر، دنا پلاس MT۶ (رینگ فولادی) نسبت به روز پیشین رشد بهای ۱۶۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و روی شاخص ۲ میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان ایستاد.

بازار خودرو در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ | مونتاژی ها گران شدند

قیمت خودروهای مونتاژی

لاماری ایما افزایش قیمت ۹۰۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و به نرخ معاملاتی پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، لاماکو فلو نسبت به روز گذشته ۷۹۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با بهای سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

کاپرا تک کابین B نسبت به روز گذشته افزایش بهای ۷۵۰ میلیون تومانی را تجربه کرد تا امروز با نرخ سه میلیارد تومان خرید و فروش شود. از سوی دیگر، فیدلیتی الیت (۷ نفره) رشد بهای ۲۰۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

آریزو ۸ نسبت به روز گذشته ۶۰۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با بهای ۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود. از طرف دیگر، X۵۵ پرو در روز گذشته ۵۵۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ چهار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود.

بازار خودرو در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ | مونتاژی ها گران شدند

کد خبر: ۴۰۴٬۵۳۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha