۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
سفر افراد زیر ۱۸ سال به جزایر هرمزگان بدون رضایت والدین ممنوع شد

سفر افراد زیر ۱۸ سال به جزایر هرمزگان بدون رضایت والدین ممنوع شد

عضو هیات مدیره تعاونی شناورداران بندر شهید حقانی گفت: افراد زیر ۱۸سال برای سفر دریایی به جزایر قشم، هرمز یا باید همراه با یکی از والدین باشند و یا رضایت‌نامه والدین را داشته باشند.

به گزارش بازار، اسحاق اصلاحی روز دوشنبه افزود: این دستورالعمل امروز ۲۴ شهریورماه ۱۴۰۴ ابلاغ شده و با درج مشخصات در یک فرم ویژه به انضمام رضایت‌نامه، از همین تاریخ اجرا می‌شود.

به گفته وی، دلیل این تصمیم، اطلاع قطعی والدین از خروج فرزندان زیر ۱۸ سال از شهر و پیشگیری از مسائل احتمالی بعدی است.

هم‌اکنون روزانه حدود ۴۰ شناور نزدیک به ۲ هزار و ۵۰۰ مسافر را از بندرعباس را از اسکله شهید حقانی بندرعباس به‌عنوان بزرگترین بندر مسافری ایران به مقصد جزایر قشم، هرمز و لارک جابه جا می‌کنند.

قیمت بلیط شناور به مقصد جزیره قشم برای گردشگران ۲۳۵ هزار تومان و برای قشموندان ۱۲۵ هزار تومان (یک بار در هفته ) و قیمت بلیط سفر دریایی به جزیره هرمز برای گردشگران ۲۳۵ هزار تومان و برای اهالی جزیره هرمز ۷۵ هزار تومان (بدون محدودیت) اعلام شده است.

کد خبر: ۳۶۴٬۴۵۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha