حجت الله فرزانی در گفتوگو با خبرنگار بازار با تاکید بر اینکه بانکداری الکترونیکی اجتناب ناپذیر است، اظهار داشت: با شیوع کرونا بانکداری الکترونیکی شتاب گرفته و لازم است سواد بانکداری شهروندان اصفهانی نیز در همین راستا افزایش یابد.
وی افزود: بانکداری الکترونیکی با کاهش حضور فیزیکی در بانک و استفاده از واسطه های ایمن می تواند در ارائه کیفی خدمات بانکی موثر باشد و با کاهش هزینه های جاری صرفه اقتصادی بانکداری را افزایش دهد.
ضرورت فرهنگ سازی برای روی آوردن مردم به بانکداری الکترونیکی
این کارشناس پول و بانکداری با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی برای روی آوردن مردم به بانکداری الکترونیکی تصریح کرد: برخی از بانکها مانند بانک ملی با ایجاد اپلیکیشن برای کودک و نوجوانان سواد مالی و بانکداری را فراهم کردند که لازم است این گونه فعالیت ها در راستای ارتقاء بانکداری الکترونیکی مهم است.
وی اضافه کرد: از سال گذشته وزارت ارتباطات نسبت به پوشش حداکثری اینترنت در کشور اقدامات قابل توجهی را انجام داده که این پوشش ۷۰ درصدی اینترنت در کشور هنوز برای توسعه بانکداری الکترونیکی و کسب و کارهای الکترونیکی کافی نیست.
این تحلیلگر مسائل اقتصادی با اشاره به اینکه در ۱۰ ماه گذشته بالغ بر ۲۰۰ نفر از کارکنان شبکه بانکی کشور با ابتلا به بیماری کرونا جان باختند، گفت: تردد و تراکم حضور در محوطه بانکها باعث شد تا ستاد مقابله با کرونا بانکها را ملزم به حضور حداقلی کارکنان کند و همین روند کارهای بانکی را با کندی همراه ساخت.
وی افزود: فرهنگسازی و توسعه بانکداری کمک می کند تا در ایامی که با بحرانهایی نظیر شیوع کرونا مواجه هستیم بتوانیم با ریسک کمتری به مردم و کشور خدمت رسانی های لازم را انجام دهیم.
نظر شما