۹ آبان ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۲
بومی سازی در معدن، از ساخت قطعات تا تجهیزات پیشرفته

بومی سازی در معدن، از ساخت قطعات تا تجهیزات پیشرفته

رئیس خانه معدن ایران گفت: نمایشگاه معدن در کنار دستاوردهای امیدوارکننده، نیازها و کمبودهای زنجیره تولید بخش معدن را پررنگ‌تر کرده است.

به گزارش بازار، محمدرضا بهرامن، رئیس خانه معدن ایران با اشاره به دستاوردهای نمایشگاه معدن و صنایع معدنی گفت: آنچه امروز در نمایشگاه مشاهده می‌شود، در کنار دستاوردهای امیدوارکننده، نیازها و کمبودهای زنجیره تولید در بخش معدن کشور را نیز پررنگ‌تر کرده است.

بهرامن افزود: یکی از نکات قابل توجه، گسترش بومی‌سازی در بخش‌های مختلف زنجیره معدن است؛ به‌گونه‌ای که امروز بخشی از تجهیزات و قطعات مورد نیاز این صنعت در داخل کشور تولید می‌شود و ظرفیت توسعه ساخت داخل در بخش‌های پیشرفته‌تر نیز وجود دارد.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به توجیه اقتصادی در بومی‌سازی تجهیزات معدنی گفت: قرار نیست تمام اجزای یک دستگاه یا ماشین‌آلات به‌صورت کامل در داخل ساخته شود؛ بلکه باید با بررسی اقتصادی، بخش‌هایی که امکان ساخت داخل دارند شناسایی و برای داخلی‌سازی آنها برنامه‌ریزی شود.

رئیس خانه معدن ایران ادامه داد: امروز نیازهای صنعت معدن به‌تدریج به سمت تولیدکنندگان داخلی هدایت می‌شود و نمونه‌های موفقی از این روند، از جمله در تجهیزات و ماشین‌آلات مورد استفاده در بخش طلا، قابل مشاهده است.

کد خبر: ۴۳۶٬۵۵۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha