۹ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۵
کشف ۳.۵ تن مرغ زنده و هزار لیتر گازوئیل قاچاق در لرستان

کشف ۳.۵ تن مرغ زنده و هزار لیتر گازوئیل قاچاق در لرستان

فرماندهان انتظامی رومشکان و معمولان از کشف ۳.۵ تن مرغ قاچاق و دستگیری سارقان خبر دادند.

به گزارش بازار، مجموعه‌ای از عملیات‌های انتظامی در شهرستان‌های رومشکان و معمولان به کشف محموله‌های قاچاق، شناسایی و دستگیری سارقان، کشف احشام مسروقه و جمع‌آوری خرده‌فروشان مواد مخدر منجر شد.

این عملیات بخش‌های مختلفی از مقابله با قاچاق کالا و فرآورده‌های نفتی تا برخورد با جرائم سرقت، ساماندهی تردد وسایل نقلیه و ارتقای امنیت اجتماعی را دربر گرفت.

در جریان این اقدامات، مأموران انتظامی رومشکان یک کامیون حامل ۳.۵ تن مرغ زنده فاقد مجوزهای بهداشتی و قانونی را توقیف کردند و در معمولان نیز یک‌هزار لیتر گازوئیل و ۷۲۰ کیلوگرم زغال قاچاق کشف شد.

همچنین در جریان اجرای طرح‌های انتظامی و گشت‌زنی‌های هدفمند، چند نفر در ارتباط با پرونده‌های سرقت و مواد مخدر دستگیر شدند و بخشی از احشام سرقتی نیز به صاحبان آن بازگردانده شد.

سرهنگ مصطفی تیموری، فرمانده انتظامی شهرستان رومشکان، در تشریح این خبر اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان رومشکان حین گشت‌زنی و کنترل محورهای مواصلاتی، به یک دستگاه کامیون حامل مرغ زنده مشکوک شده و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.

وی افزود: مأموران در بازرسی دقیق از این خودرو موفق شدند ۳.۵ تن مرغ زنده را که فاقد هرگونه مجوز بهداشتی و قانونی بود و به‌صورت خارج از شبکه توزیع حمل می‌شد، کشف کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان رومشکان با اشاره به اینکه ارزش این محموله قاچاق حدود ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: در این رابطه راننده خودرو دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای طی مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح معرفی شد.

سرهنگ بهمن قاسمی‌نیا، فرمانده انتظامی شهرستان معمولان، اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان معمولان در جریان اجرای عملیاتی در محورهای مواصلاتی این شهرستان، موفق به کشف و توقیف مقادیر قابل توجهی سوخت غیرمجاز و زغال قاچاق شدند.

وی افزود: در جریان این عملیات، یک دستگاه خودروی آریسان حامل حدود یک‌هزار لیتر گازوئیل که فاقد هرگونه مجوز قانونی و خارج از شبکه توزیع بود، کشف و توقیف شد و علاوه بر این، در همین عملیات ۲۴ کیسه زغال ۳۰ کیلوگرمی به وزن مجموعاً ۷۲۰ کیلوگرم نیز کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان معمولان گفت: در پی این عملیات، دو متهم در ارتباط با این پرونده دستگیر شدند و خودروهای توقیف‌شده نیز به همراه مستندات مربوطه برای پیگیری قانونی به مراجع ذی‌صلاح معرفی شدند.

سرهنگ مصطفی تیموری، فرمانده انتظامی شهرستان رومشکان، در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در راستای ارتقای ضریب امنیت اجتماعی و پاسخگویی به مطالبات مردمی، مأموران انتظامی شهرستان رومشکان طرح‌های انتظامی و پاکسازی را در سطح شهرستان به مرحله اجرا درآوردند.

وی افزود: در جریان اجرای این طرح‌ها، مأموران با اقدامات تخصصی موفق شدند دو نفر سارق و مالخر را شناسایی و دستگیر کنند که متهمان در تحقیقات پلیس به سه فقره سرقت شامل سرقت از مغازه، تلفن همراه و معابر اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان رومشکان خاطرنشان کرد: در بخش دیگری از این عملیات‌ها و در راستای انضباط‌بخشی ترافیکی، ۱۶ دستگاه وسیله نقلیه متخلف شامل ۱۲ دستگاه خودرو و چهار دستگاه موتورسیکلت به دلیل ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز و نداشتن مدارک قانونی توقیف و روانه پارکینگ شدند.

سرهنگ تیموری تصریح کرد: همچنین در راستای مبارزه با مواد مخدر، مأموران موفق شدند دو نفر خرده‌فروش مواد مخدر را دستگیر و مقادیری انواع مواد مخدر و قرص‌های مخدر را از آنان کشف کنند و علاوه بر این، شش نفر معتاد متجاهر نیز از سطح معابر جمع‌آوری و برای درمان به مراکز مربوطه معرفی شدند.

کد خبر: ۴۳۶٬۴۲۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha