۱۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۷
آبرسانی به ۵۳۵۳ روستا محقق شد| شاخص برخورداری روستایی به ۹۲ درصد می‌رسد
مدیرعامل آبفا:

آبرسانی به ۵۳۵۳ روستا محقق شد| شاخص برخورداری روستایی به ۹۲ درصد می‌رسد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت که پروژه‌های عمرانی آب و برق متوقف نشده و تا پایان سال جاری، تعهد آبرسانی به ۲۵۰۰ روستای دیگر عملیاتی خواهد شد.

به گزارش بازار، هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به دستاوردهای اخیر در حوزه جهاد آبرسانی روستایی اظهار داشت: طی ۲ روز گذشته شاهد بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی پایدار در ۶۱ روستای استان کرمانشاه با حضور وزیر نیرو و ۶۰ روستا در استان کرمان بودیم.

وی افزود: تعهد وزارت نیرو در برنامه هفتم توسعه، تأمین آب شرب پایدار برای ۱۰ هزار روستا است که بر اساس هدف‌گذاری هفتگی ۵۰ روستا، تاکنون موفق به پوشش پنج هزار و ۳۵۳ روستا شده‌ایم و مصمم هستیم تا پایان امسال، هدف‌گذاری ۲ هزار و ۵۰۰ روستایی مربوط به سال جاری را محقق کنیم.

بهره‌برداری از ۳۵ پروژه آب و فاضلاب تا پایان سال

مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور در تشریح پروژه‌های اساسی صنعت آب و فاضلاب تا پایان سال جاری اعلام کرد: با اولویت‌بندی طرح‌های دارای پیشرفت فیزیکی بالا و با بالاترین اثربخشی، در مجموع ۳۵ پروژه بزرگ تصفیه‌خانه و آبرسانی در فصول تابستان، پاییز و زمستان وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

وی در تشریح جزئیات این طرح‌ها خاطرنشان‌کرد: تا پایان تابستان ۱۷ پروژه آماده بهره‌برداری شد، ۶ پروژه تا پایان پاییز و ۱۲ پروژه دیگر در فصل زمستان به افتتاح می‌رسد. از این میان، ۲۹ پروژه در بخش فاضلاب با ظرفیت ۹۰۱ هزار مترمکعب در شبانه‌روز و با اعتباری بالغ بر پنج هزار و ۵۸۵ میلیارد تومان، جمعیتی افزون بر ۵ میلیون و ۶۳۲ هزار نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد.

امینی ادامه داد: ۶ پروژه در بخش آب با ظرفیت ۱۲۲ هزار مترمکعب در شبانه‌روز و با تحت پوشش قرار دادن ۶۱۴ هزار نفر اجرا شده است. علاوه بر این، توسعه واحدهای آب‌شیرین‌کن در نوار ساحلی به‌ویژه در استان‌های بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان با جدیت در دست پیگیری است.

هدف‌گذاری ضریب برخورداری ۹۲ درصدی روستاهای کشور

مدیرعامل آبفای کشور با اشاره به آمار پوشش شبکه آب شرب در کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر شاخص برخورداری از آب شرب در بخش شهری به ۹۹.۹ درصد و در بخش روستایی به حدود ۸۷ درصد رسیده است که طبق اهداف برنامه هفتم، این ضریب در جامعه روستایی به ۹۲ درصد ارتقا خواهد یافت.

امینی با تاکید بر اینکه کیفیت آب خط قرمز این شرکت و تحت نظارت دقیق آزمایشگاه‌ها و مراکز بهداشت وزارت بهداشت است، تصریح کرد: هیچ نقطه‌ای از کشور خارج از ذره‌بین بخش کنترل کیفیت ما نیست. با الحاق آزمایشگاه‌های سیار کنترل کیفی به ناوگان، هرگونه تغییر در شاخص‌های کیفی با اقداماتی نظیر تغییر منبع، نصب تجهیزات تصفیه تکمیلی یا اختلاط استاندارد مدیریت می‌شود.

وی با اشاره به پیامدهای کاهش بارندگی و افت سفره‌های زیرزمینی بر کیفیت منابع آبی افزود: افت آبخوان‌ها به‌ویژه در استان‌های فارس، اصفهان، خراسان رضوی، یزد و مرکزی موجب تغییر در شاخص‌های آب زیرزمینی شده است؛ با این حال، وزارت نیرو از طریق برنامه‌ریزی برای جایگزینی منابع و استفاده از منابع آب سطحی، زیرزمینی جدید یا سامانه‌های نمک‌زدایی و شیرین‌سازی آب دریا، تضمین آب شرب باکیفیت و استاندارد برای مشترکان را پیگیری می‌کند.

کد خبر: ۴۲۶٬۲۰۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha