۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۴
پرداخت ۴۶۵۴ فقره وام ازدواج در لرستان

پرداخت ۴۶۵۴ فقره وام ازدواج در لرستان

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های لرستان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۴۶۵۴ فقره تسهیلات ازدواج در استان پرداخت شده که حدود ۲۵ درصد این پرداخت‌ها توسط بانک ملی انجام شده است.

به گزارش بازار، طالب یاسمی سه‌شنبه ۲۷ مرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر آمار پرداخت تسهیلات ازدواج در استان نشان می‌دهد بانک ملی سهم قابل توجهی از پرداخت‌ها را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: سامانه این بانک در حدود ۱۰ تا ۱۵ روز گذشته در اختیار ما قرار گرفته و با وجود تعطیلات و محدودیت‌های موجود، تاکنون ۶۶۶ فقره تسهیلات ازدواج توسط بانک ملی در لرستان پرداخت شده است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های لرستان ادامه داد: در حالی که برخی بانک‌های بزرگ استان در این مدت ۸۰، ۹۱، ۱۳۶ یا ۱۷۰ فقره تسهیلات پرداخت کرده‌اند، ابانک ملی در همین مدت کوتاه توانسته ۶۶۶ فقره تسهیلات ازدواج پرداخت کند.

یاسمی با اشاره به آمار ماه گذشته این بانک ‌در لرستان، گفت: ماه گذشته ۱۴۳۱ فقره تسهیلات ازدواج توسط این بانک‌ پرداخت شد و با توجه به تلاش همکاران، امیدواریم در روزهای آینده تعداد پرداخت‌ها از ۷۰۰ فقره عبور کند.

وی تأکید کرد: وقتی این بانک ‌پای کار می‌آید، ظرفیت خود را نشان می‌دهد و ما تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت شعب بانک در استان، روند پرداخت تسهیلات ازدواج را سرعت ببخشیم.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های لرستان همچنین با اشاره به وضعیت منابع بانک ملی در استان، اظهار کرد: زمانی که در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ مسئولیت را برعهده گرفتم، کل منابع بانک ملی در لرستان حدود ۱۱۷ هزار میلیارد ریال بود و بانک ملی پس از بانک سپه با حدود ۱۳۳ هزار میلیارد ریال در رتبه دوم قرار داشت.

یاسمی افزود: در پایان سال، منابع این بانک در استان به حدود ۱۹۲ هزار میلیارد ریال رسید و افزایش منابع، قدرت بانک برای پرداخت تسهیلات در بخش‌های مختلف را افزایش داده است.

وی گفت: سال گذشته این بانک در استان از رتبه دوم به رتبه نخست رسید و تلاش همکاران باعث شد بتوانیم جایگاه بانک را در شبکه بانکی لرستان ارتقا دهیم.

کد خبر: ۴۲۳٬۳۹۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha