۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۱
نرخ بیکاری خراسان شمالی ۱.۷ واحد درصد پایین‌تر از میانگین کشور

نرخ بیکاری خراسان شمالی ۱.۷ واحد درصد پایین‌تر از میانگین کشور

مدیرکل دفتر هماهنگی اشتغال استانداری خراسان شمالی گفت: نرخ بیکاری این استان در بهار امسال به ۷.۴ درصد رسید که ۱.۷ واحد درصد پایین‌تر از نرخ بیکاری ۹.۱ درصدی کشور است.

به گزارش بازار، عبدالله ایزانلو روز یکشنبه اظهار کرد: بررسی شاخص‌های اقتصادی نشان می‌دهد خراسان شمالی در برخی حوزه‌ها عملکرد بهتری نسبت به میانگین کشوری داشته است و تداوم اجرای طرح‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری می‌تواند به تثبیت و بهبود این روند کمک کند.

وی با اشاره به دیگر شاخص‌های اقتصادی استان افزود: نرخ تورم ماهانه خراسان شمالی در تیرماه امسال ۱.۹ درصد ثبت شده است، در حالی که این شاخص در کشور ۳.۱ درصد بوده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان شمالی ادامه داد: بر این اساس، نرخ تورم ماهانه استان نیز یک‌دهم درصد نیست، بلکه ۱.۲ واحد درصد پایین‌تر از میانگین کشوری قرار گرفته است.

ایزانلو بیان کرد: پایین‌تر بودن نرخ بیکاری و تورم ماهانه استان نسبت به میانگین کشور، نشان‌دهنده وضعیت مناسب‌تر خراسان شمالی در برخی شاخص‌های اقتصادی است و باید با اجرای طرح‌های جدید اقتصادی و حمایت از سرمایه‌گذاری، این ظرفیت تقویت شود.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: دولت چهاردهم در شرایط جنگ، تحریم و مشکلات اقتصادی، طرح‌های خوبی را در خراسان شمالی اجرایی کرده است که بخشی از آثار آن را می‌توان در شاخص‌هایی مانند اشتغال و کنترل تورم مشاهده کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان شمالی افزود: تقویت فعالیت‌های اقتصادی و حمایت از سرمایه‌گذاران می‌تواند زمینه ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و افزایش ظرفیت‌های تولیدی استان را فراهم کند.

ایزانلو با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی خراسان شمالی در حوزه کشاورزی و دامداری اظهار کرد: این استان ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش‌های کشاورزی و دامداری دارد و توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات این حوزه‌ها از اولویت‌های سرمایه‌گذاری استان به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: تلاش می‌شود با ایجاد زنجیره ارزش، فرآوری محصولات در داخل استان افزایش یابد و ارزش افزوده بیشتری از ظرفیت‌های تولیدی نصیب خراسان شمالی شود.

به گفته وی، توسعه صنایع تبدیلی علاوه بر افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی و دامی، می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و رونق فعالیت‌های اقتصادی در مناطق مختلف استان کمک کند.

کد خبر: ۴۲۲٬۹۹۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha