۳۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۴
سرانه مصرف آب شهروندان تهرانی کم شد

سرانه مصرف آب شهروندان تهرانی کم شد

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: مصرف آب در پایتخت نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۰۰ میلیون لیتر کاهش یافته و سرانه مصرف آب هر شهروند تهرانی نیز ۴۵ لیتر کمتر شده است.

به گزارش بازار، بهنام بخشی ضمن قدردانی از همراهی شهروندان تهرانی اظهار کرد: مصرف آب پایتخت در تیر ماه امسال نسبت به روز مشابه تیر سال گذشته، روزانه ۵۰۰ میلیون لیتر کاهش یافته است.

وی افزود: سرانه مصرف آب هر شهروند تهرانی از بیش از ۲۴۰ لیتر در سال ۱۴۰۳، به ۱۹۵ لیتر رسیده که نشان‌دهنده تأثیر همراهی مردم و اصلاح الگوی مصرف است. با این حال، با توجه به تداوم خشکسالی و تغییرات اقلیمی، مدیریت مصرف همچنان ضرورتی جدی است.

بخشی که در یک گفت‌وگوی تلویزیونی سخن می‌گفت، با اشاره به رفتارهای ساده اما مؤثر در خانه تأکید کرد: تغییر عادت‌های روزمره، مانند استفاده به‌اندازه از آب، می‌تواند نقش مهمی در حفظ این سرمایه ارزشمند برای همه شهروندان داشته باشد.

کد خبر: ۴۱۹٬۰۴۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha