۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
اختصاص ۵.۵ میلیارد تومان برای پنل های خورشیدی در مرزهای سومار، خسروی و پرویزخان

اختصاص ۵.۵ میلیارد تومان برای پنل های خورشیدی در مرزهای سومار، خسروی و پرویزخان

رییس کل گمرک ایران از تخصیص ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار برای پنل های خورشیدی در مرزهای سومار، خسروی و پرویزخان و تیله کوه خبر داد.

به گزارش بازار، فرود عسگری در جلسه بررسی وضعیت مرزهای استان کرمانشاه با حضور رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، استاندار کرمانشاه و نماینده مردم قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلان‌غرب در مجلس شورای اسلامی با ارائه گزارشی از وضعیت مرزهای این استان اعلام کرد: رفع موانع تجاری و تقویت زیرساخت‌ها در مرزهای استان کرمانشاه از اولویت‌های اصلی گمرک برای توسعه تجارت با کشورهای همسایه به‌ویژه عراق است.

وی با اشاره به نهایی شدن روند استخدام ۴۰ نیروی جدید در گمرک استان کرمانشاه گفت: سه پست ارزیابی جدید به گمرک سومار اختصاص می‌یابد که نقش مهمی در تسریع روند تشریفات و افزایش ظرفیت صادراتی این مرز دارد.

وی به برنامه‌ریزی برای رفع مشکل دپوی کالا در نواحی نفتی و تسهیل خروج محموله‌ها اشاره کرد و افزود: درخواست فعالان اقتصادی درباره خروج موقت خودرو از مرزهای سومار و خسروی نیز در دست بررسی است.

رییس کل گمرک ایران گفت: اولویت تخصیص منابع و طرح‌های توسعه‌ای گمرک در مرزهای کرمانشاه به ترتیب سومار، خسروی و پرویزخان خواهد بود و در خصوص عملکرد انبارهای عمومی سومار نیز بازنگری لازم صورت می‌گیرد.

عسگری تاکید کرد: فرآیندهای امنیتی، اخذ عوارض و کنترل کالا باید با رعایت دقیق قوانین و بدون تداخل وظایف در مرزها انجام شود.

او همچنین گفت: منطقه آزاد قصرشیرین طبق قانون مناطق آزاد فعالیت می‌کند و گیت‌های امنیتی و مرزبانی پیش از ورود و خروج کالا فعال است که نیازمند مدیریت دقیق به منظور جلوگیری از فعالیت‌های غیرقانونی است.

وی افزود: توافق شده تجهیزات مرزی در سومار مستقر شوند و محل استقرار نهایی تعیین گردد تا از جابجایی مکرر جلوگیری شود.

کد خبر: ۳۸۰٬۴۶۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha