۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
سیاست دولت چهاردهم تلاش در مسیر سودآور کردن کشاورزی است
وزیر جهاد کشاورزی:

سیاست دولت چهاردهم تلاش در مسیر سودآور کردن کشاورزی است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: تولید غذا هیچ‌گاه تعطیل‌بردار نیست و سیاست دولت چهاردهم نیز توجه ویژه به سودآوری و اقتصادی‌بودن کشاورزی برای کشاورزان است.

به گزارش بازار، غلامرضا نوری امروز شنبه در دیدار با دانش‌آموزان هنرستان کشاورزی تبریز، خطاب به هنرجویان با بیان این‌که امنیت غذایی اولویت همه ملت‌هاست، گفت: دانش و مهارت شما در سال‌های آینده پشتوانه اصلی توسعه و بقای کشور خواهد بود.

وی با بیان خاطرات دوران تحصیل خود در هنرستان کشاورزی تبریز افزود: ۴۱ سال پیش از یک روستا وارد هنرستان کشاورزی تبریز شدم؛ یکی از دبیران این هنرستان به‌طور اتفاقی پدرم را دیده بود و همین دیدار مسیر زندگی من را تغییر داد. هنوز لحظه‌به‌لحظه خاطرات آن دوران در ذهنم زنده است.

وی با یادآوری فضای دوران دفاع مقدس افزود: زمان تحصیل من مقارن با اواخر جنگ تحمیلی بود. دوستان و عزیزانی را از دست دادیم که هرکدام می‌توانستند منشأ خیر و برکت برای کشور باشند؛ اما رفتند تا ما امروز بمانیم و زندگی کنیم.

نوری با تأکید بر کیفیت بالای آموزش در هنرستان، اظهار داشت: در این هنرستان بهترین آموزش‌ها را دیدم؛ هم علمی، هم مهارتی و هم درس‌های بزرگ زندگی. هنوز هم از آموخته‌های آن دوران در اداره کشور و حوزه کشاورزی استفاده می‌کنم.

وزیر جهاد کشاورزی خطاب به هنرجویان گفت: قدر این هنرستان را بدانید. دبیران شما دلسوزترین افراد هستند و آموزش‌های عملی که در هنرستان دریافت می‌کنید، شما را کاربلد و توانمند می‌کند. کسی که در کشاورزی مهارت داشته باشد، هیچ‌گاه بیکار نمی‌ماند؛ البته تلاش درسی و کسب نمرات خوب هم اهمیت دارد.

نوری با اشاره به نقش مهم هنرستان‌ها در آینده کشور افزود: شما چند سال دیگر مسئول امنیت غذایی کشور خواهید بود. امنیت غذایی اولویت اول همه ملت‌هاست و حتی برای یک ساعت هم قابل تعطیل شدن نیست. جهان امروز مفهوم امنیت غذایی را عمیقاً درک کرده و نمونه‌های تلخ آن را در جنگ‌ها، به‌ویژه در غزه، دیده‌ایم که چگونه از گرسنگی و محرومیت غذایی به عنوان سلاح استفاده می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: کشوری که امنیت غذایی نداشته باشد، نمی‌تواند در عرصه جهانی حرفی برای گفتن داشته باشد. در قانون اساسی، امنیت غذایی جایگاهی ویژه دارد و امام راحل و مقام معظم رهبری هم بارها بر آن تأکید کرده‌اند.

وی با اشاره به چالش‌های پیشِ‌رو گفت: تغییرات اقلیمی، خشکسالی و بحران منابع آب مسیر تأمین امنیت غذایی را دشوارتر کرده است. امروز بیش از هر زمان دیگری به علم، فناوری و دانش روز نیاز داریم و این همان چیزی است که شما در هنرستان می‌آموزید.

نوری با تاکید بر آموزش روش‌های نوین گفت: روش‌های آبیاری دگرگون شده و لازم است هنرجویان با سیستم‌های نوین آبیاری و فناوری‌های جدید آشنا شوند. وزارت جهاد کشاورزی برای تأمین تجهیزات، ماشین‌آلات و ایجاد گلخانه پایلوت در هنرستان‌ها کمک خواهد کرد.

وی کشت‌های متراکم و گلخانه‌ای را نزدیک‌ترین و مطمئن‌ترین مسیر تأمین امنیت غذایی دانست و افزود: هر کس می‌خواهد وارد عرصه کشاورزی شود، باید گلخانه و آبیاری نوین را بشناسد؛ زیرا با کمبود آب، فرونشست زمین و خشک شدن تالاب‌ها ناچاریم مصرف آب را کاهش دهیم و در عین حال غذای مردم را تأمین کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی خطاب به دانش‌آموزان گفت: هدف شما باید این باشد که آموزش‌های عملی را به‌طور کامل فرا بگیرید تا پس از فارغ‌التحصیلی بتوانید کسب‌وکار کشاورزی خود را راه‌اندازی کنید. کشاورزی حوزه‌ای سودآور و پربازده است و در برخی موارد بازگشت سرمایه آن حتی از صنعت هم سریع‌تر است.

کد خبر: ۳۷۷٬۰۵۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha