۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
توسعه زیرساخت‌های بندر نوشهر شتاب می‌گیرد
معاون وزیر راه:

توسعه زیرساخت‌های بندر نوشهر شتاب می‌گیرد

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: توسعه زیرساخت‌های بندر نوشهر با هدف افزایش صادرات و مراودات تجاری با کشورهای حاشیه دریای مازندران شتاب می‌گیرد.

به گزارش بازار، سعید رسولی روز شنبه نشست بررسی موضوعات و مسائل بندر نوشهر با اشاره به ظرفیت بالای منطقه ویژه اقتصادی این بندر اظهار کرد: پروژه‌ های توسعه ای این بندر باید با شتاب بیشتری دنبال شوند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بر استفاده مؤثر از ظرفیت‌های انسانی و فنی سازمان بنادر برای رفع موانع اجرایی پروژه های بندر نوشهر تأکید کرد.

به گفته رسولی، بندر نوشهر از پتانسیل بالایی برخوردار است و تکمیل پروژه‌ها، نقش این بندر را در توسعه دریامحور و افزایش حمل ونقل دریایی خزر پررنگ‌تر خواهد کرد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و هیات همراه در سفر به مازندران، همچنین از بندر فریدونکنار بازدید کردند و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت پروژه‌ها و زیرساخت‌های این بندر نیز قرار گرفتند.

کد خبر: ۳۷۴٬۰۰۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha