۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲
بهره مندی ۶۱۸ روستای کردستان از اینترنت پرسرعت|۴۳ هزار متر فیبر نوری در استان اجرا شد
مدیر مخابرات منطقه کردستان:

بهره مندی ۶۱۸ روستای کردستان از اینترنت پرسرعت|۴۳ هزار متر فیبر نوری در استان اجرا شد

سنندج – حکمت، مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: در راستای اقدامات صورت گرفته از سوی شرکت مخابرات، در حال حاضر ۶۱۸ روستای استان از اینترنت پرسرعت بهره مند هستند.

آزاد حکمت در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به یکی اولویت های شرکت مخابرات در استان کردستان در راستای توسعه خدمات ارتباطی در روستاها، بیان کرد: طی چند سال اخیر اقدامات خوبی در راستای توسعه شبکه ارتباطی در روستاهای استان صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در راستای اقدامات صورت گرفته هم اکنون تعداد ۶۱۸ روستای استان دارای اینترنت پرسرعت متعلق به شرکت مخابرات هستند و با توجه به اقدامات در دست اجرا، این میزان تا پایان سال افزایش خواهد یافت.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به اینکه به منظور ارائه خدمات با کیفیت بالاتر و ارتقا سرعت در انتقال VOICE و DATA در ارتباطات مشتریان، ۸۷ میلیارد ریال درحوزه انتقال هزینه شده است، افزود: این میزان اعتبار برای نصب و راه اندازی۱۷نود CWDM در مراکز روستایی شهرستان های دیواندره، کامیاران، مریوان، سقز و سنندج هزینه شده است.

وی به نصب و راه اندازی ۲۳دستگاه لاین ماکس در مراکز روستایی شهرستان های سنندج، کامیاران، قروه، مریوان، دهگلان و سقز، اشاره کرد و افزود: در همین راستا ۱۰ دستگاه PTN و دو دستگاه مترو ۱۰۰۰ در مراکز روستایی و شهری شهرستان های مریوان، بانه، سقز و سنندج نصب و راه اندازی شده است.

حکمت با اشاره به اینکه توسعه شبکه فیبرنوری و مهاجرت از شبکه کابل مسی به نوری انقلاب بزرگ ارتباطی را در استان درپی دارد، گفت: برای تحقق این مهم همگام با اجرای پروژه SWAP در شرکت مخابرات ایران با تامین اعتبار لازم و برنامه ریزی های کارشناسی شده گام برداشته ایم.

وی اجرای شبکه فیبرنوری را در دو بخش فیبرکشی شهری و روستایی با اعتبار ۱۵۵ میلیارد ریال و ایجاد شبکه FTTH با سرمایه گذاری ۶۵۲ میلیارد ریال در نیمه اول سال جاری عنوان کرد و گفت: در این مدت ۴۳ هزار و۸۸۳ متر فیبر در استان اجرا شده است که ۲۱هزار و ۸۳۹ متر آن به نقاط شهری و ۲۲هزارو ۴۴ متر دیگر نیز به نقاط روستایی اختصاص دارد.

وی از ایجاد شبکه FTTH در ۵۹ نقطه جدید در نقاط شهری استان با ظرفیت بالا خبر داد و افزود: این پروژه در اکثر نقاط به اتمام رسیده است و سرویس FTTH به مشتری واگذار شده است و در سایر نقاط نیز پروژه در مراحل پایانی قرار دارد و مراحل واگذاری سرویس به مشتری در دست اقدام است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان اظهارداشت: این مجموعه با شناسایی و بهره گیری از پتانسیل و ظرفیت های موجود، تامین امکانات و اعتبار لازم در راستای توسعه و تقویت زیرساخت ها به منظور ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت در بخش های مختلف به مشتریان برنامه ریزی نموده است.

کد خبر: ۳۷۱٬۴۱۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha