به گزارش بازار، سجاد چهرگانی روز شنبه افزود: سال زراعی جاری از ابتدای مهرماه آغاز شده و ما در بخش کشاورزی قم به دلیل برخی محدودیتهای محیطی در استان، باید در قالب اجرای الگوی کشت به سمت افزایش بهرهوری و استفاده هرچه بهتر از منابع در اختیارمان به خصوص در حوزه آب و خاک پیش رویم.
وی با اشاره به اینکه فعالیتهای سازمان جهاد کشاورزی قم در حوزه الگوی کشت با نظر کارشناسان و به صورت فنی اجرایی میشود، افزود: در همین رابطه برش استانی الگوی کشت کشوری در قم مورد توجه قرار گرفته و سهمبندی مناطق مختلف استان براساس شرایطی که برای کشت محصولات دارند، مشخص شدهاست.
وی ادامه داد: یکی از بخشهای مهم مورد توجه در برنامه الگوی کشت، تامین امنیت غذایی مردم است، در همین رابطه توسعه کشت کلزا (که نقش مهمی در تولید و خودکفایی تولید روغن خوراکی دارد) در جریان کشت پاییزه استان مورد توجه بوده و با تلاش معاونت تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم و همراهی بهرهبرداران این موضوع در حال پیگیری است.
نظر شما