۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
ایجاد ۲۵۶ پورت اینترنت پرسرعت در کردستان|یک مرکز مستقل روستایی راه اندازی شد
مدیر مخابرات منطقه کردستان:

ایجاد ۲۵۶ پورت اینترنت پرسرعت در کردستان|یک مرکز مستقل روستایی راه اندازی شد

سنندج – حکمت، مدیر مخابرات منطقه کردستان از ایجاد و راه اندازی ۲۵۶ پورت اینترنت پرسرعت در مناطق شهری و روستایی این استان خبر داد.

آزاد حکمت در گفتگو با خبرنگار بازار ضمن اشاره به افتتاح سه پروژه مخابراتی در یک هفته اخیر در استان کردستان، اظهار کرد: با افتتاح این سه پروژه در مجموع ۲۵۶ پورت جدید ارائه اینترنت پرسرعت در مناطق شهری و روستاهای استان راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: طرح توسعه ۶۴ پورت اینترنت ADSL مرکز سورین از توابع شهرستان بانه با نصب تجهیزات لازم انجام شد که با اجرای این عملیات ظرفیت پورت های adsl مرکز سورین به ۱۲۸ مورد ارتقا یافت.

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: از تعداد ۱۲۸ پورت موجود در این مرکز تعداد ۶۳ پورت آن به متقاضیان واگذار شده است و مخابرات منطقه کردستان شرایط لازم برای واگذاری پورت های جدید به متقاضیان را فراهم آورده است.

وی بیان کرد: به منظور توسعه سطح کمی ظرفیت های مخابراتی در حوزه دیتا، ۱۲۸ پورت adsl در مرکزشهید نصرللهی بانه ظرفیت سازی شده است.

حکمت با بیان اینکه در این مرکز برای ظرفیت سازی پورت های اینترنت پرسرعت adsl تجهزات لازم نصب و راه اندازی شده است، گفت: مرکز ریموت بانه نیز با هدف ارتقا و توسعه زیرساخت های مخابراتی برگردان شد.

وی به راه اندازی مرکز مستقل مخابراتی در روستای کرویان از توابع شهرستان سقز با حذف smux قدیمی خبر داد و افزود: با ایجاد این مرکز و تامین تجهیزات و زیرساخت های لازم ۶۴ خط تلفن ثابت و ۶۴ پورت vdsl ظرفیت سازی شده است.

وی یادآور شد: با اجرایی کردن این پروژه Uplink مرکز از طریق فیبرنوری به سیستم دسترسی قبغلوجه وصل و ارتباط آن با سوئیچ موجود در میره ده برقرار است.

کد خبر: ۳۶۸٬۲۸۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha