۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
۹۵درصد مطالبات گندم‌کاران کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد

۹۵درصد مطالبات گندم‌کاران کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه امسال حدود ۳۰هزار تن گندم در استان خریداری شده است گفت: تاکنون ۹۵درصد مطالبات گندم‌کاران این خطه پرداخت شده ا

به گزارش بازار، مهرزاد علیزاده روز شنبه افزود: تاکنون پنج هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال بابت پول خرید تضمینی گندم به بهره‌برداران کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شده است.

وی بیان داشت: ۲۸۰ میلیارد ریال از مطالبات گندم‌کاران استان باقی مانده است که به زودی پرداخت خواهد شد.

علیزاده عنوان کرد: هر کیلوگرم گندم سیلویی به قیمت ۲۰۵ هزار ریال و هر کیلوگرم گندم بذری به قیمت ۲۱۰ هزار ریال از کشاورزان استان خریداری شده است.

وی بیان داشت: گندم‌های خریداری شده از کشاورزان کهگیلویه و بویراحمدی برای نگهداری و تامین نیاز مردم استان به یک سیلوی متعلق به بخش دولتی در یاسوج و یک سیلوی بخش خصوصی در شهرستان گچساران حمل و ذخیره شده است.

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: خرید تضمینی محصول گندم که نیمه دوم اردیبهشت ماه امسال در مناطق گرمسیری استان آغاز شده بود شهریورماه امسال به پایان رسید.

علیزاده با اشاره به اینکه گندم خریداری شده از کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد نیاز سه ماه ساکنان این استان را مرتفع می‌کند تاکید کرد:براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته به زودی۲۰هزار تن دیگر گندم برای مصرف مردم نیاز استان خریداری خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی کهگیلویه و بویراحمد نیز پیشتر گفت:خشکسالی و کم بارانی‌های سال زراعی جاری به بخش قابل توجهی از دیمزارهای گندم استان خسارت زده است.

شهرام عسکری تصریح کرد: ۷۸هزار دیمزار کهگیلویه و بویراحمد در سال زراعی جاری زیر کشت گندم رفته که بخش عمده ای از این مزارع به علت کم بارانی‌ها دچار خسارت شده‌اند.

کد خبر: ۳۶۶٬۷۰۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha