به گزارش بازار، رسانه آمریکایی کریدل The Cradle نوشت: ایران با قرارداد ۸ نیروگاه هستهای با روسیه، مسیر استقلال انرژی را هموار کرد، هدف واقعی غرب، نه برنامه هستهای، بلکه حذف نقش ایران در پایان سلطه دلار و مهندسی نظم اقتصادی جدید است.
کریدل افزود: ایران با گسترش خطوط ریلی به چین، روسیه و ترکیه، شاهراه اقتصاد اوراسیا شده است، حملونقل ارزان و سریع، جایگاه ایران را در تجارت جهانی از حاشیه به مرکز آورده است.
رسانه آمریکایی نوشت: کشور ایران در دل محور اوراسیا، جلودار اقتصاد چندقطبی و پایان هژمونی دلار است؛ نبرد اقتصادی غرب با ایران، بخشی از جنگ علیه نظم جدید جهانی است.
کریدل نوشت: نزدیکی ایران با کشورهای عربی، امید به شکلگیری یک بلوک اقتصادی اسلامی را زنده کرده است؛ ایران از پروژه وابستگی به غرب عبور کرده و به محور همگرایی منطقهای بدل شده است.
نظر شما