۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹
۳ هزار میلیارد ریال برای طرح آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه و بویراحمد هزینه شد

۳ هزار میلیارد ریال برای طرح آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه و بویراحمد هزینه شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی یک سال گذشته تاکنون سه هزار میلیارد ریال اعتبار برای ادامه ساخت «طرح آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه» هزینه شده است.

به گزارش بازار، آرش مصلح روز چهارشنبه افزود: امسال هم سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از محل پیوست بودجه و اعتبارات توازن برای این طرح پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: طرح انتقال آب به شهرهای دهدشت ، چرام ، لنده و سوق که آب آشامیدنی مورد نیاز جمعیت ۲۴۰ هزار نفری این شهرها و ۳۰۰ روستا را تامین می‌کند سال ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود.

مصلح تاکید کرد: فاز نخست این طرح که ۷۰ درصد از آن (آبرسانی به دهدشت) را تشکیل می‌دهد اکنون ۷۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد تا پایان سالجاری بهره‌برداری می‌شود.

وی بیان داشت: عملیات اجرایی احداث طرح آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه سال ۱۳۹۷ کلنگ‌زنی شد و در فاز نخست باید ۲۸ کیلومتر خط انتقال اجرا شود که تاکنون ۲۵ کیلومتر آن انجام شده است.

مصلح تصریح کرد: ساخت مخزن ۲۰ مترمکعبی از دیگر بخش‌های مهم این طرح محسوب می‌شود که احداث آن به پایان رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با وارد مدار شدن این مخزن آب شهر دهدشت، در زمان‌های اضطراری تا هفت روز آب مورد نیاز شهروندان این شهر تامین می شود.

مصلح با اشاره به اینکه پس از بهره‌برداری از فاز نخست این طرح اجرای آبرسانی به سه شهر دیگر آغاز می‌شود تاکید کرد: بهره‌برداری از ادامه طرح که ۳۰ درصد کار را شامل می‌شود در سال آینده تکمیل و بهره‌برداری می‌شود.

کد خبر: ۳۴۷٬۸۸۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha