۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۷
گمرک در منطقه آزاد مازندران راه اندازی می‌شود
استاندار مازندران:

گمرک در منطقه آزاد مازندران راه اندازی می‌شود

بابلسر - استاندار مازندران با اشاره به تعیین هیئت مدیره منطقه آزاد استان گفت: به زودی گمرک منطقه آزاد راه اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار بازار، مهدی یونسی بعد از ظهر چهارشنبه در سفر میدانی خود به شهرستان بابلسر و در جلسه بررسی مشکلات واحدهای تولیدی این شهرستان با حضور امام جمعه، فرماندار و مدیران کل استان، بر اهتمام جدی مجموعه مدیریت استان در حمایت از تولیدکنندگان تاکید کرد.

یونسی با اشاره به دیدارهای میدانی خود در سطح استان اظهار داشت: در این سفر به بابلسر با حضور امام جمعه و فرماندار پرتلاش شهرستان، جلسه‌ای صمیمی با صنعتگران بابلسر برگزار کردیم و مشکلات حدود ۱۲ واحد تولیدی را از نزدیک بررسی کردیم.

استاندار مازندران تصریح کرد: بسیاری از این مشکلات با تصمیم‌گیری و همراهی دستگاه‌های اجرایی قابل حل است و برای مواردی که منطقی، کارشناسی و دارای صرفه اقتصادی بودند، در جهت رفع موانع آن‌ها دستورات لازم صادر شد. در عین حال برخی درخواست‌ها که فاقد توجیه اقتصادی و عقلانی بودند، مورد تایید قرار نگرفت چرا که سیاست ما استفاده صحیح از منابع و جلوگیری از هدررفت سرمایه‌های استان است.

یونسی با تاکید بر صداقت با مردم و پرهیز از دادن وعده‌های غیرقابل تحقق گفت: ما در برابر شهروندان صادق هستیم، هیچ‌گاه وعده‌ای نمی‌دهیم که نتوانیم به آن عمل کنیم.

وی همچنین با اشاره به آخرین وضعیت منطقه آزاد مازندران بیان کرد: خوشبختانه طی هفته‌های اخیر مدیرعامل و هیئت‌مدیره منطقه آزاد تعیین شده‌اند و فعالیت خود را با جدیت آغاز کرده‌اند. به زودی گمرک منطقه آزاد نیز راه‌اندازی خواهد شد و این پروژه می‌تواند موجب تحول و جهش اقتصادی چشمگیری در استان شود.

استاندار مازندران در پایان ابراز امیدواری کرد که با تلاش مشترک مسئولان و همراهی تولیدکنندگان، روند توسعه صنعتی و اقتصادی بابلسر و مازندران با سرعت بیشتری ادامه یابد.

کد خبر: ۳۴۶٬۶۹۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha