۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
رشد ۸/۸ درصدی صنعت نوشت‌افزار در سال ۱۴۰۳

رشد ۸/۸ درصدی صنعت نوشت‌افزار در سال ۱۴۰۳

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: برای صنعت نوشت افزار در سال گذشته رشد ۸/۸ درصدی رقم خورد است.

به گزارش بازار، ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه مراسم افتتاحیه دهمین نمایشگاه بین‌المللی نوشت‌افزار کشور، از رشد ۸/۸ درصدی این صنعت در سال گذشته خبر داد و افزود: با ادامه این روند و اجرای برنامه‌های جدید، امیدواریم در سال ۱۴۰۴ به رشد بیشتر و اهداف بالاتری در این حوزه دست یابیم.

وی با اشاره به برنامه وزارت صمت برای حمایت از تولیدکنندگان نوشت‌افزار گفت: در کنار تأمین نیاز بازار داخلی، توسعه صادرات نیز در دستور کار قرار دارد و برای تحقق آن، برنامه‌های دقیق و متعددی پیش‌بینی شده است.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت با تأکید بر استقبال مثبت کشورهای همسایه از تولیدات داخلی، افزود: برای رقابت‌پذیری بیشتر، باید به ارتقای کیفیت و کاهش قیمت تمام‌شده محصولات توجه ویژه داشته باشیم؛ توسعه نام نشان برتر (برند)، مقابله با قاچاق و شفاف‌سازی زنجیره تولید، از جمله اقدامات کلیدی در این مسیر خواهد بود.

وی ادامه داد: با افزایش عمق داخلی‌سازی و ارتقای فناوری، بخش بزرگی از نیاز کشور در حال حاضر توسط تولید داخل تأمین می‌شود؛ البته برای رسیدن به خودکفایی کامل، نیاز به اندکی صبر و ادامه دادن به تلاش صنعتگران داریم.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت در تشریح دیگر اقدامات حمایتی وزارت صمت از تولیدکنندگان نوشت افزار گفت: از وزارت نیرو خواسته‌ایم صنعت نوشت‌افزار را از محدودیت‌های انرژی و قطعی برق مستثنی کند و از بانک مرکزی نیز درخواست کرده‌ایم که ارز مورد نیاز این صنعت را به‌موقع تأمین کند؛ این پیگیری‌ها آغاز شده و برخی موانع در حال رفع هستند و اگر موردی وجود دارد گزارش کنید.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت در پایان ضمن ابراز خرسندی از مشارکت در افتتاح نمایشگاه، اظهار امیدواری کرد که در سال‌های آینده شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این صنعت مهم و تأثیرگذار باشیم.

در ادامه این مراسم از تمبر روز ملی نوشت افزار برابر با ۲۵ آبان رونمایی شد.

رشد ۸/۸ درصدی صنعت نوشت‌افزار در سال ۱۴۰۳

کد خبر: ۳۴۶٬۴۵۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha