۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷
هدف‌گذاری تجارت ۳۰ میلیارد دلاری با ترکیه

هدف‌گذاری تجارت ۳۰ میلیارد دلاری با ترکیه

سازمان راهداری با اشاره به عزم جدی دولت برای توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی با ترکیه گفت: دستیابی به تجارت ۳۰ میلیارد دلاری با ترکیه در صورت رفع موانع و ارتقا زیرساخت‌ها ممکن است.

به گزارش بازار، رضا اکبری رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، با اشاره به سطح مطلوب مناسبات ایران و ترکیه، بر عزم جدی دولت برای افزایش مبادلات تجاری و گسترش همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی تأکید کرد.

وی این هدف را از اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی برشمرد و گفت: با توجه به روابط مستحکم و ظرفیت‌های مشترک، دو کشور باید در مسیر توسعه همکاری‌های ترانزیتی و حمل‌ونقلی تلاش مضاعفی داشته باشند.

اکبری با اشاره به ظرفیت‌های مرزی و زیرساختی ایران در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای، ابراز امیدواری کرد: با رفع موانع، اجرای طرح‌های جامع پایانه‌های مرزی و ارتقا زیرساخت‌ها، تحقق هدف‌گذاری مبادلات تجاری ۳۰ میلیارد دلاری بین دو کشور ممکن خواهد بود.

نشست مشترک برای رفع مشکلات پایانه‌های مرزی

در این نشست، سزای اوچارماک، معاون وزیر بازرگانی و رئیس گمرک ترکیه، نیز ضمن تأکید بر اهمیت توسعه همکاری‌های تجاری و حمل‌ونقلی با ایران، گفت: جمهوری اسلامی ایران دومین کشور دارای طولانی‌ترین مرز مشترک با ترکیه است و در صورت رفع مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، سطح تبادلات تجاری و ترانزیتی به‌طور چشمگیری افزایش می‌یابد.

وی خواستار برگزاری نشست‌های تخصصی مشترک برای رفع مشکلات موجود در پایانه‌های مرزی شد و از تشکیل کمیته ویژه برای تدوین نقشه راه همکاری‌ها استقبال کرد.

کد خبر: ۳۴۵٬۳۷۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha