۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹
رئیس حکومت موقت سوریه، مذاکره با «اسرائیل» را تأیید کرد

رئیس حکومت موقت سوریه، مذاکره با «اسرائیل» را تأیید کرد

ابومحمد الجولانی رئیس‌جمهور دولت موقت سوریه، از مذاکرات غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی از طریق واسطه‌ها خبر داد و هدف آن را جلوگیری از خروج اوضاع از کنترل دو طرف اعلام کرد.

به گزارش بازار به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، جولانی با انتقاد از حملات هوایی رژیم صهیونیستی، این اقدامات را «تداخلات بی هدف» خواند که به گفته وی موجب تنش‌آفرینی در سوریه شده است.

وی افزود: در تلاش هستیم از طریق کشورهایی که با اسرائیل در ارتباط هستند، فشار بیاوریم تا تل‌آویو به تجاوز به حریم هوایی سوریه و حمله به برخی تأسیسات پایان دهد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که "اسرائیل" در هفته‌های اخیر حملات خود به خاک سوریه را ادامه داده و یکی از این حملات تنها ۵۰۰ متر با کاخ ریاست‌جمهوری در دمشق فاصله داشته است.

رژیم صهیونیستی مدعی شده این حملات واکنشی به تهدیدات علیه اقلیت دروزی در منطقه است، اقلیتی که در سوریه، لبنان و خود اسرائیل حضور دارد.

رهبری جدید سوریه همواره این حملات را محکوم کرده است.

رژیم اشغالگر پیش از روی کارآمدن مخالفان در دمشق، در چارچوب تلاش برای تضعیف محور مقاومت مواضعی را در خاک سوریه هدف قرار می‌ داد.

کد خبر: ۳۴۰٬۲۵۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha