۱۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
کد خبر: . ۱۴۴٬۰۲۷
 شرکتهای دانش بنیان به صنایع پتروشیمی ورود کنند

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران گفت: شرکتهای دانش بنیان می توانند فرمول و کاتالیستی را تهیه کرده و تولید و صادرات محصولات صنایع پتروشیمی را بر عهده بگیرند.

داشتن درآمد دلاری همواره یکی از خواسته‌های اصلی هر فردی بوده و در روزهای اخیر نیز شاهد افزایش تعداد کسانی که به این درآمد رسیده‌اند هستیم. با داغ شدن بازار ارزهای دیجیتال، بیشتر افراد فعالیتشان را در این بازار افزایش داده‌اند که آمارها هم نشان دهنده جایگاه مهم ارز دیجیتال در میزان فعالیت و افزایش درآمد دلاری آن‌ها می‌باشد. لینک بزرگترین سایت ایرانی برای فعالیت در این بازار و کسب درآمد دلاری، در پایین قرار داده شده است.

به گزارش بازار، حمیدرضا صالحی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران گفت: پیام نوروزی مقام معظم رهبری بر این موضوع تأکید دارد که برای تولید محصولاتِ با پیچیدگی و ارزش افزودگی هرچه بیشتر باید از ظرفیت علمی کشور استفاده شود.

وی با بیان اینکه کاستی ها و نارسایی های گذشته اقتصاد ایران یک آفت بزرگ برای اقتصاد دانش بنیان محسوب می شود افزود: ما برای جبران این کاستی ها باید به ترمیم زیرساخت ها، رقابت پذیرکردن اقتصاد و هدایت نقدینگی به سمت تولید بپردازیم.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران معتقد است که هر شرکتی قابلیت دانش بنیان شدن و تولید محصولات دانش بنیان را دارد.

صالحی ضرورت تولید محصولات پیچیده در پتروشیمی را یادآورشد و گفت: یکی از مسائلی که صنایع پایین دستی پتروشیمی ها را تهدید می کند عدم توجه به تولید محصولات پیچیده و با ارزش افزوده است اما معتقدم که شرکتهای دانش بنیان می توانند فرمول و کاتالیستی را تهیه کرده و تولید و صادرات این محصولات را بر عهده بگیرند.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه تولیدکنندگان و شرکت های دانش بنیان در مختصات داخل کشورمان شرایط برابری با خارج ندارند گفت: در شرایطی که هزینه تولید بالاست و تسهیلات سود بالایی دارد و ارز هم چند نرخی است تولید کننده ایرانی باید با تولیدکننده خارجی رقابت کند و این کار واقعاً سختی است.

۱۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
کد خبر: ۱۴۴٬۰۲۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 7 =