۱۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
کد خبر: . ۱۴۴٬۰۲۷
 شرکتهای دانش بنیان به صنایع پتروشیمی ورود کنند

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران گفت: شرکتهای دانش بنیان می توانند فرمول و کاتالیستی را تهیه کرده و تولید و صادرات محصولات صنایع پتروشیمی را بر عهده بگیرند.

به گزارش بازار، حمیدرضا صالحی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران گفت: پیام نوروزی مقام معظم رهبری بر این موضوع تأکید دارد که برای تولید محصولاتِ با پیچیدگی و ارزش افزودگی هرچه بیشتر باید از ظرفیت علمی کشور استفاده شود.

وی با بیان اینکه کاستی ها و نارسایی های گذشته اقتصاد ایران یک آفت بزرگ برای اقتصاد دانش بنیان محسوب می شود افزود: ما برای جبران این کاستی ها باید به ترمیم زیرساخت ها، رقابت پذیرکردن اقتصاد و هدایت نقدینگی به سمت تولید بپردازیم.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران معتقد است که هر شرکتی قابلیت دانش بنیان شدن و تولید محصولات دانش بنیان را دارد.

صالحی ضرورت تولید محصولات پیچیده در پتروشیمی را یادآورشد و گفت: یکی از مسائلی که صنایع پایین دستی پتروشیمی ها را تهدید می کند عدم توجه به تولید محصولات پیچیده و با ارزش افزوده است اما معتقدم که شرکتهای دانش بنیان می توانند فرمول و کاتالیستی را تهیه کرده و تولید و صادرات این محصولات را بر عهده بگیرند.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه تولیدکنندگان و شرکت های دانش بنیان در مختصات داخل کشورمان شرایط برابری با خارج ندارند گفت: در شرایطی که هزینه تولید بالاست و تسهیلات سود بالایی دارد و ارز هم چند نرخی است تولید کننده ایرانی باید با تولیدکننده خارجی رقابت کند و این کار واقعاً سختی است.

۱۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
کد خبر: ۱۴۴٬۰۲۷

اخبار مرتبط

کمتر کسی میدونه که سریعترین راه خرید دلار، خرید تتر هستش. چون قیمت هر تتر برابر با ۱ دلاره. تتر در هر لحظه از شبانه روز خرید و فروش میشه و نگرانی نگهداری از دلار کاغذی رو هم نداره. در حال حاضر بزرگترین صرافی که این امکان رو به ایرانی‌ها میده، صرافی نوبیتکس هست. شما در کمتر از سه دقیقه می‌تونین تو این صرافی حساب باز کرده و سریع و آسان به‌ صورت آنلاین دلار بخرین.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 1 =