۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۰
کد خبر: . ۱۳۹٬۷۱۹
دستگاه های دولتی در اردبیل از صنایع دستی به عنوان هدیه استفاده کنند

اردبیل - فعال صنایع دستی گفت: مسئولان می توانند هدایای مراسمات خود را از فعالان صنایع دستی تهیه کنند تا کمکی برای این قشر باشد.

داشتن درآمد دلاری همواره یکی از خواسته‌های اصلی هر فردی بوده و در روزهای اخیر نیز شاهد افزایش تعداد کسانی که به این درآمد رسیده‌اند هستیم. با داغ شدن بازار ارزهای دیجیتال، بیشتر افراد فعالیتشان را در این بازار افزایش داده‌اند که آمارها هم نشان دهنده جایگاه مهم ارز دیجیتال در میزان فعالیت و افزایش درآمد دلاری آن‌ها می‌باشد. لینک بزرگترین سایت ایرانی برای فعالیت در این بازار و کسب درآمد دلاری، در پایین قرار داده شده است.

افسانه اوریب هنرمند فعال در حوزه صنایع دستی در نمین در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: کار ما نقش گلیم بر روی سفال هست. ما گلیم هایی که توسط بافنده ها بافته می شود را طبق رنگ و طرحی که دارند با طراحی روی کاغذ، بوسیله کاربن به سفال های تخت انتقال می دهیم.

وی اظهار کرد: البته در سفال های گِرد، نقاشی و طراحی ها ما زنده است و با دست کشیده می شود.

فعال حوزه صنایع دستی اظهار کرد: بعد از نقش طرح، رنگ بندی سفال ها، طبق رنگ گلیم انجام می شود که این کار معمولا ساعت ها و حتی هفته ها زمان می برد.

اوریب اظهار کرد: متاسفانه مردم شناختی از کارهای ما ندارند و به همین خاطر بازار و کسب و کار مناسبی نداریم.

وی افزود: مردم در برخورد با تولیدات ما احساس می کنند که روی سفال ها برچسب زده شده یا کار چاپی است در حالیکه همه این طرح ها کار زنده است.

فعال صنایع دستی اظهار کرد: از مسئولان انتظار داریم حامی فعالان این صنعت بویژه بانوان هنرمند باشند.

اوریب اظهار کرد: مسئولان می توانند حداقل هدایای مراسمات خود را از فعالان صنایع دستی تهیه کنند تا کمکی برای این قشر باشد.

وی افزود: باتوجه به شرایط اقتصادی، مردم نه توان خرید و نه رغبتی برای تهیه کالاهای دکوری دارند و نیاز است از فعالان صنایع دستی حمایت کند.

۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۰
کد خبر: ۱۳۹٬۷۱۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 1 =