به گزارش بازار به نقل از شاتا، سعید زرندی، با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که مدتی است در معاونت طرح و برنامه دنبال میشود، بحث فرصتهای سرمایه گذاری است، اظهار کرد: با توجه به کمبود و محدودیت منابع بهتر است سرمایه گذاریهای جدید به سمت فرصتها و نیازهای جدید هدایت شود که در این راستا دو اقدام انجام شده است.
وی افزود: اولین اقدام ارائه فهرست صنایع اشباع بود که در آنها به حد کافی در کشور سرمایهگذاری شده و واحد تولیدی وجود دارد.
زرندی گفت: اقدام دوم معاونت طرح و برنامه ورود به موضوع فرصتهای سرمایهگذاری است که در این راستا بررسی شده در مجموع ۲۱۰ کالای مهم به کشور وارد میشود که امکان تولید آنها در کشور وجود دارد.
زرندی با بیان اینکه بخشی از این کالاهای وارداتی در کشور تولید میشود، اما به اندازه نیاز نیست، اظهار کرد: اکنون فهرست این ۲۱۰ کالا به عنوان فرصتهای سرمایهگذاری برای جایگزینی واردات استخراج شده است.
سرمایه بانک ها و نهاهای عمومی انقلاب هدفمند شود
وی همچنین از ارسال نامهای از سوی معاونت طرح و برنامه به قائم مقام بانک مرکزی و معاون بانکی و اعتباری صندوق توسعه ملی خبر داد که در آن توصیه شده بانکها بر اساس لیست یاد شده به فرصتهای سرمایهگذاری تسهیلات ارائه دهند.
زرندی در ادامه با اشاره به سرمایهگذاریها از سوی نهادهای عمومی انقلاب مانند آستان قدس رضوی، ستاد اجرایی فرمان امام و بنیادها، گفت: معاونت طرح و برنامه از این نهادها خواسته برای سرمایهگذاری در بخش صنعت و معدن از لیست تهیه شده در زمینه فرصتهای سرمایهگذاری و جایگزینی واردات استفاده کنند.
همچنین به گفته معاون طرح و برنامه وزارت صمت، باتوجه به اهمیت مصرف بهینه منابع جهت سرمایه گذاری های جدید، اولویتهای سرمایه گذاری شامل طرحهای جدید صنعتی و معدنی، طرحهای نیمه تمام آماده مشارکت با واگذاری، فرصت سرمایهگذاری با رویکرد جایگزینی واردات و ... شناسایی شده و از طریق زبانه فرصتهای سرمایهگذاری در صفحه اصلی سامانه بهین یاب، برای عموم ذینفعان قابل دسترسی بوده و مرتبا به روز رسانی خواهد شد.
نظر شما