به گزارش خبرنگار بازار، ابراهیم صالحی عمران ظهر شنبه در دیدار با استاندار سمنان به میزبانی استانداری با بیان اینکه یکی از مشکلات و دغدغههای امروز موجود در سطح کشور، موضوع اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار است، تاکید کرد: برای تربیت دانشجویان دارای مهارت ۱۷۶ دانشکده توسط دانشگاه فنی و حرفهای تاسیس شده است.
وی با بیان اینکه چنانچه رشتههای مهارتی را بیشتر مورد توجه قرار میدادیم کمتر با این چالش روبرو بودیم، افزود: دانشگاه فنی و حرفهای، تنها دانشگاهی است که اجازه تغییر سر فصلهای آموزشی خود را دارد لذا به سمت کاربردی کردن رشتهها و بازار کار پیش می رویم.
تعامل با صنعت
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه تعامل با صنعت اولویت این دانشگاه است، تاکید کرد: اصرار داریم تا دانشجویان را پس از تحصیل در هنرستانها به سوی تحصیل مستقیم در این دانشگاه سوق دهیم.
صالحی عمران با بیان اینکه هدفگذاری اصلی این دانشگاه بر گسترش و کیفیسازی آموزشها در سطح کاردانی پیوسته است ، تاکید کرد: باید این دانشگاه به خانواده ها و به خصوص واحد های تولیدی و صنعتی شناسانده شود.
وی با بیان اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد از دروس دانشگاه فنی و حرفه ای بهصورت کارگاهی و مهارتی ارائه می شود، افزود: هنوز تا بروز رسانی کارگاهها و آزمایشگاههای دانشگاه در حد مورد نظر ، فاصله داریم .
آماده تقویت همکاری هستیم
استاندار سمنان نیز در این دیدار با بیان اینکه آماده تقویت همکاری با دانشگاه فنی و حرفه ای در بخشهای مختلف هستیم، گفت: به ازای ۷۰ درصد اعتبارات اختصاص یافته از سوی دانشگاه فنی و حرفهای کشور، این استانداری نیز ۳۰ درصد مشارکت خواهد کرد.
علی رضا آشناگر بیان کرد: دانش آموختگان رشتههای نظری زیادند، اما بازار کار برای آنان نیست و بیتردید اگر مهارت دانشجویان افزایش یابد، بازار کار نیز برای آنان فراهم خواهد شد.
وی افزود: کارگاههای فنی و حرفهای ما متناسب با تکنولوژی روز نیست و لذا این امر بازار کار را محدود میکند لذا می خواهیم تا این زیرساخت ها به خوبی تقویت شوند.
نظر شما