به گزارش بازار، الجزیره نوشت: کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی چین اعلام کرد: این کشور در واکنش به افزایش قیمت جهانی نفت، نرخ خردهفروشی بنزین و گازوئیل را بالا میبرد، اما برای کاهش فشار بر بازار داخلی، سقف مشخصی برای این افزایشها در نظر گرفته است.
بر اساس این تصمیم که از ۲۵ سپتامبر اجرایی میشود، قیمت خردهفروشی بنزین ۳۹۵ یوان (معادل ۵۸.۸۵ دلار) و قیمت گازوئیل ۳۸۵ یوان در هر تن افزایش مییابد. این کمیسیون در بیانیهای خاطرنشان کرد که طبق سازوکار زمانبندیشده قیمتگذاری در چین، میزان افزایش قیمتها باید به ترتیب ۸۳۰ یوان و ۸۰۰ یوان میبود.
پس از اعمال این تغییرات، قیمت خردهفروشی بنزین و گازوئیل به ترتیب ۲۴ و ۲۶ درصد بالاتر از نرخهای تعیینشده در مرحله قبلیِ اصلاح قیمتها — که پیش از آغاز تنشهای مربوط به ایران صورت گرفته بود — خواهد بود.
جنگ علیه ایران و مدیریت این کشور بر تنگه هرمز باعث بروز بحران در زنجیره جهانی کالاها و سوخت شده به طوریکه قیمت گازوئیل در آمریکا به بالاترین میزان در تاریخ این کشور رسیده است.



نظر شما