۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۵
تقدیر استاندار سمنان از شهردار شاهرود

تقدیر استاندار سمنان از شهردار شاهرود

سمنان- استاندار سمنان از محسن احمدی، شهردار شاهرود، به پاس همکاری و نقش‌آفرینی مجموعه شهرداری در برگزاری مراسم وداع، بدرقه و تشییع پیکر شهید آیت‌الله امام خامنه‌ای تقدیر کرد.

به گزارش خبرنگار بازار، در گردهمایی شهرداران شهرهای استان سمنان که با حضور محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان برگزار شد، از محسن احمدی، شهردار شاهرود، به پاس همکاری و نقش‌آفرینی مؤثر مجموعه شهرداری شاهرود در برگزاری مراسم وداع، بدرقه و تشییع پیکر مطهر شهید آیت‌الله امام خامنه‌ای (رضوان‌الله‌علیه) تقدیر شد.

در این مراسم، استاندار سمنان با اهدای لوح تقدیر، از تلاش‌ها و خدمات شهردار شاهرود و کارکنان شهرداری در همراهی و همکاری برای برگزاری این مراسم معنوی و باشکوه قدردانی کرد.

در متن این لوح تقدیر، خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران افتخاری ارزشمند دانسته شده و از خدمات و تلاش‌های مجموعه شهرداری شاهرود در برگزاری مراسم وداع، بدرقه و تشییع پیکر مطهر «آقای شهید ایران، حضرت آیت‌الله شهید امام خامنه‌ای (رضوان‌الله‌علیه)» تجلیل شده است. یک نکته مهم: در متن اولیه، عنوان «شهید آیت‌الله امام خامنه‌ای» چند بار با تعابیر متفاوت آمده است.

کد خبر: ۴۲۹٬۵۹۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha