۲۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۹
قیمت سیب زمینی کاهش یافت

قیمت سیب زمینی کاهش یافت

رئیس اتحادیه محصولات کشاورزی گفت: توقف واردات عراق، قیمت سیب زمینی دربازار ایران را تا 69 هزار تومان کاهش داد.

به گزارش بازار، رضا نورانی، رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران، اظهار داشت: کمبودی در بازار وجود ندارد، اما طی یکی دو ماه گذشته افزایش صادرات برخی محصولات، به‌ویژه به مقصد عراق، فشارهایی بر قیمت‌ها وارد کرد و قیمت این محصولات در بازار داخلی از حالت عرف خارج شد، در حالی که نظارت کافی نیز در این زمینه وجود نداشت.

وی افزود: عراق واردات سیب‌زمینی و برخی دیگر از صیفی‌جات را به کشور خود ممنوع کرد که این موضوع در کنترل بازار داخلی ما نیز تأثیرگذار بوده است.

نورانی ادامه داد: قیمت سیب‌زمینی در میدان میوه و تره‌بار شهرداری تهران تا 69 هزار تومان نیز عرضه می‌شد، اما اکنون قیمت‌ها متعادل‌تر شده است.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران تصریح کرد: توقف واردات از سوی عراق و کاهش صادرات سیب‌زمینی از کشورمان، بازار این محصول را اکنون متعادل کرده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر میزان عرضه پیاز نیز افزایش یافته است، به‌طوری که نرخ عمده‌فروشی پیاز شیراز در میادین به 45 هزار تومان کاهش یافته است.

نورانی در واکنش به موضوع احتکار این محصول گفت: بحث احتکار مطرح نیست و اکنون فصل احتکار این محصول نیست، زیرا در انبارها به دلیل گرمای هوا احتمال خراب شدن پیاز وجود دارد و نگهداری آن در سردخانه نیز هزینه بالایی ایجاد می‌کند.

کد خبر: ۴۲۸٬۴۵۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha