۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۹
تخصیص ۲۵ هزار میلیارد ریال برای رفع تنش آبی روستاهای مازندران

تخصیص ۲۵ هزار میلیارد ریال برای رفع تنش آبی روستاهای مازندران

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از اجرای ۱۲۳۵ پروژه عمرانی از گلوگاه تا رامسر خبر داد.

به گزارش بازار، بهزاد برارزاده، روز شنبه هفتم شهریور در آیین افتتاح طرح‌های آبرسانی شهرستان گلوگاه که با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال انجام شد، اظهار کرد: پیش از انقلاب، تنها ۴۰۰ کیلومتر شبکه آب و فاضلاب در استان داشتیم، اما امروز با برنامهای مدون، ۱۲۹۱ روستا معادل ۸۵ درصد از روستاهای مازندران و همچنین تمامی شهرهای استان تحت پوشش خدمات آبفا قرار دارند.

وی با اشاره به حمایت‌های نمایندگان مجلس در تخصیص ردیف‌های اعتباری مناسب، افزود: این حمایت‌ها موجب شد تا در حوزه پدافندی و مقابله با تنش آبی، عملکرد قابل قبولی داشته باشیم. در حال حاضر برای ۲۲ شهرستان استان پروژههای آبرسانی تعریف شده و شعار اصلی ما «مازندران را کلانشهر ببینیم» است تا با تکیه بر اعتبارات ملی، زیرساختهای استان را متحول کنیم.

برارزاده با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای ۸ زون آبی در افق ۱۴۴۰ انجام شده است، خاطرنشان کرد: هم اکنون ۱۲۳۵ پروژه آب و فاضلاب از گلوگاه تا رامسر در دست اجراست و رویکرد ما خدمترسانی بیوقفه در حوزه «سقایی» است.

مدیرعامل آبفای مازندران با تأکید بر رفع محرومیت در شرق استان، گفت: در سه یال هزارجریب شهرستان‌های بهشهر، نکا و گلوگاه، پروژه‌های متعددی بر اساس مطالبه مردمی در حال اجراست. خوشبختانه با پیگیری مجلس، ۲۵ هزار میلیارد ریال برای جبران تنش آبی روستاها تخصیص یافته و ۹۴۷ میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات استانی مطالبهگری شده است.

وی در خصوص نیازهای شهرستان گلوگاه تصریح کرد: احداث مخزن ۵ هزار مترمکعبی برای این شهرستان ضروری است که با تأمین زمین مناسب، در دستور کار قرار خواهد گرفت. همچنین با توجه به توپوگرافی خاص گلوگاه، ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه به این شهرستان اختصاص یافته و عملیات اجرایی آن برای بهشهر و نکا نیز آغاز شده است.

برارزاده با اشاره به اهمیت تعالی در بخش فاضلاب، تأکید کرد: ارائه خدمات فاضلاب حق مردم است و طرح‌های توسعه‌ای در این حوزه با جدیت دنبال می‌شود.

کد خبر: ۴۲۵٬۳۵۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha