۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۳
تورم خوراکی‌ها در نیمی از استان‌ها رکورد زد

تورم خوراکی‌ها در نیمی از استان‌ها رکورد زد

۱۲ استان کشور در مردادماه تورم نقطه‌به‌نقطه خوراکی‌ها را بالای ۱۰۰ درصد ثبت کردند که در برخی استان‌ها به بیش از ۱۵۰ درصد رسیده است.

به گزارش بازار و بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، در میان استان‌های کشور، هرمزگان با ثبت تورم نقطه‌به‌نقطه ۱۵۱.۲ درصدی خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها، بالاترین نرخ را داشته است. پس از آن لرستان با ۱۴۸.۳ درصد، آذربایجان غربی با ۱۴۷.۴ درصد، کردستان با ۱۴۴ درصد و چهارمحال و بختیاری با ۱۳۴.۶ درصد قرار دارند.

در بخش تورم سالانه خوراکی‌ها نیز لرستان با ۱۱۴.۷ درصد بالاترین نرخ را به خود اختصاص داده است. خراسان شمالی با ۱۱۴.۶ درصد، کردستان با ۱۱۳.۵ درصد، آذربایجان غربی با ۱۱۲.۹ درصد و ایلام با ۱۱۱.۲ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

در مقابل، سیستان و بلوچستان با ۹۰.۸ درصد پایین‌ترین تورم سالانه خوراکی‌ها را در میان استان‌ها ثبت کرده است. قم با ۹۱.۲ درصد، خراسان جنوبی با ۹۵.۱ درصد و اردبیل با ۹۶.۴ درصد نیز در گروه استان‌هایی قرار دارند که تورم سالانه خوراکی پایین‌تری داشته‌اند.

در بخش کالاهای غیرخوراکی و خدمات نیز ایلام با ۶۷ درصد بالاترین تورم سالانه را داشته است. پس از آن مازندران با ۶۵.۹ درصد، گلستان با ۶۵.۷ درصد و آذربایجان غربی با ۶۳.۹ درصد قرار دارند. تهران با ۴۲.۹ درصد نیز پایین‌ترین تورم سالانه این گروه را ثبت کرده است.

در تورم نقطه‌به‌نقطه کالاهای غیرخوراکی و خدمات، ایلام با ۸۹.۷ درصد در صدر قرار گرفته و پس از آن کردستان با ۸۴.۶ درصد، آذربایجان غربی با ۸۴.۱ درصد و چهارمحال و بختیاری با ۸۱.۸ درصد قرار دارند.

گفتنی‌است در مردادماه تهران کمترین تورم نقطه به نقطه در کشور را ثبت کرده است. هر چند که در تورم نقطه به نقطه در گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها و دخانیات با شاخص ۱۲۳درصد در نزدیکی شاخص میانگین کشوری ۱۲۷.۵درصدی این گروه قرار دارد.

تورم خوراکی‌ها در کدام استان‌ها بالاتر است؟

کد خبر: ۴۲۵٬۲۶۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha