۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۱:۲۱
تورم ماهانه مرداد ۳.۷ درصد؛ رشد نقدینگی عامل اصلی افزایش قیمت‌ها

تورم ماهانه مرداد ۳.۷ درصد؛ رشد نقدینگی عامل اصلی افزایش قیمت‌ها

طبق اعلام بانک مرکزی تورم مرداد ماه نسبت به تیرماه یک دهم درصد افزایش داشته و به ۳‌.۷ درصد رسیده است.

به گزارش بازار، بانک مرکزی تورم ماهانه مردادماه را ۳.۷ درصد اعلام کرد. تورم تیرماه ۳.۶ درصد اعلام شده بود.

چند روز پیش رئیس بانک مرکزی عبدالناصر همتی گفته بود که ماه گذشته شتاب تورم را نصف کردیم، البته این به معنای کاهش تورم نیست بلکه شتاب رشد تورم گرفته شده است.

او احتمال داده بود که تورم مردادماه نسبت به تیرماه تفاوت چندانی نداشته باشد.

معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی وحید ماجد نیز امروز با ارائه آمار تورم ماهانه از ابتدای امسال، نرخ رشد نقدینگی و انتظارات تورمی را از دلایل افزایش تورم دانست و گفت که بانک مرکزی سیاست پولی خود را برای «کاهش شتاب تورم» به کار گرفته است.

طبق گفته ماجد بانک مرکزی سیاست‌های کنترل تورم خود را ادامه می‌دهد با این حال «تامین مالی هدفمند بخش‌های آسیب دیده از جنگ» را با استفاده از ابزارهای تأمین مالی زنجیره‌ای در دستور کار دارد.

مقامات بانک مرکزی رشد نقدینگی را دلیل اصلی تورم می‌دانند و تاثیر افزایش نرخ ارز بر تورم در صحبت‌های آن‌ها کمتر دیده می‌شود.

کد خبر: ۴۲۵٬۰۳۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha