به گزارش بازار، قاسم تنها روز چهارشنبه افزود: مقاومسازی چهار هزار و ۱۰۰ واحد مسکن روستایی، پرداخت تسهیلات بلاعوض به یک هزار و ۵۸۳ خانوار محروم و بهرهبرداری از ۵۳۴ پروژه طرح هادی در روستاهای استان خراسان جنوبی از مهمترین اقدامات این نهاد طی ۲ سال فعالیت دولت چهاردهم است.
وی افزود: در این مدت، چهار هزار و ۱۰۰ واحد مسکن روستایی با زیربنای ۲۴ هزار و ۶۰۰ مترمربع مقاومسازی شد که برای اجرای آن بیش از چهار هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین در راستای تامین مسکن محرومان، تسهیلات بلاعوض به یک هزار و ۵۸۳ واحد مسکونی به مبلغ ۷۸ میلیارد تومان پرداخت شده است.
تنها گفت: اجرای طرح هادی در ۴۱۶ روستای استان و بهرهبرداری از ۵۳۴ پروژه با اعتبار ۳۹۵ میلیارد تومان از دیگر اقدامات شاخص بنیاد مسکن در دولت چهاردهم به شمار میرود.
وی ادامه داد: این پروژهها شامل اجرای عملیات زیرسازی و آسفالت معابر روستایی به مساحت یک میلیون و ۱۴۰ هزار و ۳۶۲ مترمربع، سنگ فرش معابر به مساحت ۷۱ هزار و ۶۶۴ مترمربع و جدولگذاری به طول بیش از ۳۵ کیلومتر است.
تنها اظهار کرد: طی این مدت، هفت هزار و ۸۹۵ فقره سند مالکیت روستایی و شهری صادر و به چهار هزار و ۳۸۸ خانوار در استان نیز زمین واگذار شده است.
وی افزود: این اقدامات با هدف ارتقای کیفیت زندگی روستاییان، افزایش ایمنی و تابآوری واحدهای مسکونی در برابر حوادث، توسعه زیرساختهای روستایی و تسهیل خانهدار شدن اقشار کمبرخوردار انجام شده است.



نظر شما