۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۱
جمع‌آوری ۱۵ هزار انشعاب غیرمجاز برق در اهواز

جمع‌آوری ۱۵ هزار انشعاب غیرمجاز برق در اهواز

مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز گفت: از ابتدای طرح ملی مهتاب تاکنون، حدود ۱۵ هزار انشعاب غیرمجاز جمع‌آوری و بیش از پنج هزار انشعاب جایگزین شده است.

به گزارش بازار، محمد فراتی عصر دوشنبه در حاشیه اجرای طرح ملی مهتاب که به صورت برخط در امور نگهداری و تعمیرات شرق اهواز با سراسر کشور آغاز شد، گفت: استمرار خدمت‌رسانی مطلوب، در گرو وجود شبکه‌ای استاندارد و تحقق این امر نیز نیازمند پایش مستمر شبکه و تجهیزات و متعلقات آن است.

وی افزود: متاسفانه برخی افراد سودجو برای بهره‌برداری شخصی، زمینه آسیب به تجهیزات برق را به‌ویژه در ساعات اوج بار و گرمای طاقت‌فرسای خوزستان فراهم می‌کنند که این امر خسارات جبران‌ناپذیری به شبکه تحمیل می‌کند.

مدیرعامل توزیع برق اهواز تصریح کرد: طبق آمارهای موجود در سامانه ۱۲۱ (مرکز اتفاقات برق)، مناطق حاشیه‌ای که سهم بیشتری از انشعابات غیرمجاز را به خود اختصاص داده‌اند، بیش از سایر نقاط در معرض حوادث ناشی از نوسانات شدید ولتاژ و قطع برق قرار دارند؛ بنابراین، ضرورت دارد برای پایداری شبکه و ارائه خدمت‌رسانی مطلوب به مشترکین، عملیات‌های ضربتی در این مناطق با جدیت بیشتری تداوم یابد.

وی در ادامه با تشریح آخرین وضعیت اجرای طرح ملی مهتاب گفت: در همین راستا، بالغ بر ۲۰ هزار فیوز محدودکننده متناسب با قرارداد مشترکین نصب شده، حدود ۴۰ هزار قرائت مشکوک در دست بررسی است و یک هزار و ۹۷۰ کنتور نیز در صف واگذاری به متقاضیان قرار دارند.

فراتی خاطرنشان کرد: همچنین در این مدت، نزدیک به هفت هزار متر کابل غیرمجاز جمع‌آوری، حدود ۸۰۰ مورد تست کنتور انجام و بالغ بر ۶ هزار دستگاه کنتور معیوب تعویض شده است.

وی یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون، با همکاری عوامل فراجا و اخذ دستور قضایی، ۶۰۰ دستگاه استخراج رمزارز (ماینر) در نقاط مختلف کلان‌شهر اهواز شناسایی و جمع‌آوری شده که جمع‌آوری این تعداد دستگاه، نقش موثری در افزایش ضریب پایداری شبکه برق ایفا کرده است.

پیش از این نیز مدیر دفتر مدیریت مصرف برق شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از قطع هوشمند و از راه دور برق یک‌هزار و ۵۵۳ مشترک پرمصرف در بخش‌های اداری، تجاری، خانگی و کشاورزی خبر داده بود.

کد خبر: ۴۱۹٬۹۸۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha