۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۱
مسدودسازی ۷۵۰،۰۰۰ دلار تتر در کنیا؛ گسترش تحقیقات پلیس روی کیف پول‌های بایننس

مسدودسازی ۷۵۰،۰۰۰ دلار تتر در کنیا؛ گسترش تحقیقات پلیس روی کیف پول‌های بایننس

آژانس بازیابی دارایی‌های کنیا در اقدامی جدید علیه پول‌شویی، بیش از ۸۸۸،۰۰۰ دلار دارایی شامل پول نقد و تتر را که به یک شبکه سازمان‌یافته متصل بود، توقیف و مسدود کرد.

به گزارش بازار، این تحقیقات که بر روی کیف پول‌های صرافی بایننس و چندین حساب بانکی متمرکز شده، نشان‌دهنده یک عملیات پیچیده برای جابه‌جایی بیش از ۲.۳۲ میلیون دلار از طریق شرکت‌های صوری و خدمات حواله بین‌المللی است.

جزئیات پرونده نشان می‌دهد که بخش عمده‌ای از این مبلغ شامل ۷۵۱،۸۵۳ واحد استیبل کوین تتر در حساب‌های بایننس متعلق به دو شهروند کنیایی به نام‌های گلوری کیتوره (Glory Kithure) و مایکل ماچیمبو (Michael Machimbo) بوده است.

بازرسان معتقدند این افراد با استفاده از دو کانال موازی، تلاش کرده‌اند منشأ غیرقانونی وجوه را پنهان کرده و سیستم‌های نظارتی را دور بزنند. در این شبکه، مبالغ به‌صورت خرد و در قالب ۵۷ تراکنش بانکی انتقال یافته تا از گزارش‌دهی به مرکز گزارش مالی کنیا (FRC) جلوگیری شود.

کد خبر: ۴۱۹٬۴۳۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha