به گزارش بازار، امیر نوری، از تداوم روند خرید تضمینی گندم در استان خبر داد و اظهار کرد: فرآیند خرید تضمینی گندم در سال زراعی ۱۴۰۵ با هدف حمایت از گندمکاران و در راستای تحقق خودکفایی در تأمین گندم مورد نیاز کشور، با تلاش شبانهروزی در حال انجام است.
وی با اشاره به آخرین آمار خرید تضمینی گندم از ابتدای فصل برداشت تاکنون افزود: از آغاز فصل خرید در سوم خردادماه تا هفتم تیرماه سال جاری، بیش از ۱۲۰ هزار و ۲۷۵ تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده است.
سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با بیان اینکه روند خرید در مناطق گرمسیری استان با سرعت مطلوبی در حال انجام است، گفت: از این میزان، ۷۲ هزار و ۱۰۳ تن گندم در مناطق گرمسیری خریداری شده که شهرستان سرپلذهاب بیشترین سهم را در این بخش به خود اختصاص داده است.
نوری با اشاره به پرداخت مطالبات گندمکاران عنوان کرد: تاکنون ۵۳۱ میلیارد و ۸۴۸ میلیون تومان از مطالبات کشاورزان پرداخت شده و پیگیری برای تأمین اعتبار و تسویه حدود ۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات باقیمانده با جدیت در حال انجام است.
وی همچنین از آمادگی کامل مراکز خرید تضمینی در سطح استان خبر داد و افزود: در حال حاضر ۶۷ مرکز خرید شامل مراکز دولتی، خصوصی و مباشرین تعاونیهای روستایی در سراسر استان آماده تحویل محصول گندم کشاورزان و ارائه خدمات به آنان هستند.
سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با اشاره به پیشبینی میزان خرید در سال زراعی جاری خاطرنشان کرد: بر اساس برآوردهای انجامشده، میزان خرید تضمینی گندم در استان تا پایان فصل برداشت از مرز ۶۰۰ هزار تن عبور خواهد کرد.
نوری از کشاورزان خواست محصول خود را به مراکز خرید مجاز تحویل دهند و عنوان کرد: فرآیند خرید تضمینی گندم تا پایان شهریورماه ادامه خواهد داشت و تمامی مراکز خرید برای ارائه خدمات به گندمکاران آماده هستند.





نظر شما