۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۷
نان در گلستان گران شد

نان در گلستان گران شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان از اعمال نرخ‌های جدید نان دولتی در استان خبر داد.

به گزارش بازار، عبدالعلی کیان‌مهر روز یکشنبه اظهار کرد: بر اساس مصوبه جدید، قیمت هر قرص نان بربری با وزن چانه خمیر ۵۵۰ گرم به ۶ هزار و ۵۰۰ تومان، نان لواش با وزن چانه ۱۲۵ گرم به هزار و ۷۰۰ تومان و نان تافتون با وزن چانه ۲۲۰ گرم به ۲ هزار و ۶۰۰ تومان افزایش یافته است.

وی افزود: همچنین قیمت هر عدد نایلون در واحدهای خبازی هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده و در صورت درخواست مشتری برای پخت نان بربری کنجدی، به ازای هر قرص نان هزار و ۵۰۰ تومان به قیمت پایه افزوده خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با تاکید بر اینکه این افزایش قیمت شامل نانوایی‌های دولتی است، گفت: واحدهای خبازی آزادپز و سوپرآزاد مجاز به افزایش قیمت محصولات خود بر اساس این مصوبه نیستند و سایر واحدهای تولیدکننده انواع نان نیز مشمول این تغییر نرخ نمی‌شوند.

کیان‌مهر، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل، تعرفه‌های آب، برق و گاز، رشد اجاره‌بهای واحدهای خبازی، افزایش دستمزد کارگران و حق بیمه را از مهم‌ترین دلایل اصلاح قیمت نان عنوان کرد.

وی تصریح کرد: درخواست افزایش قیمت از سوی نانوایان در ماه‌های اخیر در جلسات مختلف کارشناسی با حضور دستگاه‌های متولی بررسی شد و در نهایت با در نظر گرفتن هزینه‌های تولید و حفظ کیفیت عرضه نان، نرخ‌های جدید به تصویب رسید.

استان گلستان دارای حدود ۲ هزار و ۳۰۰ واحد خبازی فعال است که بخش عمده نیاز نان مصرفی شهروندان را تامین می‌کنند.

کد خبر: ۴۰۹٬۹۳۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۷:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
      0 0
      چقدز ظلم، چقدر فشار، از مردم اگر هراس ندلرید از خدا بترسید.