۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۱
انگلیس در آستانه بحران گاز؛ ذخایر به دو روز کاهش یافت

انگلیس در آستانه بحران گاز؛ ذخایر به دو روز کاهش یافت

آمارهای منتشر شده از بخش انرژی انگلیس نشان می‌دهد، ذخایر گاز طبیعی این کشور به سطحی بی‌سابقه کاهش یافته و تنها برای حدود دو روز مصرف کافی است.

به گزارش بازار، هم‌زمان با افزایش نگرانی‌ها درباره بروز بحران انرژی در اروپا در پی تنش‌های نظامی در غرب آسیا، آمارهای منتشرشده از بخش انرژی انگلیس نشان می‌دهد ذخایر گاز طبیعی این کشور به سطحی بی‌سابقه کاهش یافته و تنها برای حدود دو روز مصرف کافی است.

روزنامه تلگراف به نقل از داده‌های شرکت «نشنال گس» گزارش داد حجم ذخایر گاز انگلیس از ۱۸ هزار گیگاوات‌ساعت در سال گذشته به ۶ هزار و ۷۰۰ گیگاوات‌ساعت کاهش یافته است؛ رقمی که فقط کفاف حدود یک و نیم روز تقاضا را می‌دهد. در این گزارش آمده است که میزان مشابهی نیز به‌صورت گاز طبیعی مایع‌شده ذخیره شده، اما این سطح از ذخیره‌سازی در مقایسه با چندین هفته ذخایر گازی در برخی کشورهای اروپایی، شکنندگی وضعیت انرژی در انگلیس را بیش از پیش نمایان کرده است.

قیمت عمده‌فروشی گاز در انگلیس اکنون از بازار مرجع هلند نیز بالاتر رفته و لندن بالاترین نرخ گاز در اروپا را می‌پردازد.

کد خبر: ۳۹۶٬۹۱۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha