۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۶
فعالیت مستمر ۱۴ کارخانه آرد در کرمانشاه

فعالیت مستمر ۱۴ کارخانه آرد در کرمانشاه

مدیرکل صمت کرمانشاه با تأکید بر اینکه هیچ کمبودی در بخش کالای مورد نیاز مردم در استان وجود ندارد، از شهروندان خواست تا با آرامش و بدون خرید هیجانی، نیازهای خود را تأمین کنند.

به گزارش بازار، احسان باقرخانی روز یکشنبه توضیح داد که با اطمینان خاطر به مردم، اعلام می‌کنم که اوضاع تحت کنترل کامل است و اداره کل صمت به عنوان متولی بخش تولید و صنعت، نظارت دقیقی را از ابتدای زنجیره تولید تا مرحله توزیع اعمال می‌کند.

وی اضافه کرد: این نظارت توسط بازرسان مجرب اداره کل صمت، اتاق اصناف، جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، بخش خصوصی و همچنین خانه صنعت، معدن و تجارت به طور مستمر انجام می‌شود تا از تأمین به موقع و عادلانه کالاها اطمینان حاصل شود.

مدیرکل صمت کرمانشاه از مردم استان تقاضا کرد که به هیچ عنوان اقدام به خرید هیجانی نکنند تا از اختلال در بازار و ایجاد نگرانی‌های بی‌مورد جلوگیری شود.

در پی دستور استاندار کرمانشاه برای نظارت مستمر بر بازار و تامین آرامش شهروندان در شرایط کنونی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان به صورت سرزده از تعدادی از فروشگاه‌های عرضه اقلام اساسی در سطح شهر کرمانشاه بازدید کرد. ️

سعید کریمی در حاشیه این بازدید با اشاره به برنامه‌ریزی‌های مدون ماه‌های اخیر اظهار کرد: کثرت و وفور کالاهای اساسی در انبارها و فروشگاه‌های استان، حاصل اقدامات پیش‌دستانه و هماهنگی‌های صورت گرفته در ستاد تنظیم بازار طی ماه‌های گذشته است.

وی با قدردانی از رفتار هوشمندانه شهروندان کرمانشاهی، افزود: آنچه در بازدیدها بیش از هر چیز مشهود بود، پرهیز مردم از خریدهای هیجانی بود. این رفتار مدبرانه نشان می‌دهد که مردم به وفور کالا در انبارهای استان اطمینان کامل دارند و این اعتماد، بزرگترین سرمایه اجتماعی برای مدیریت بازار است.

کریمی در پایان تأکید کرد: ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد و شهروندان می‌توانند با آرامش خاطر و بدون هیچگونه دغدغه‌ای، نیازهای روزمره خود را تأمین کنند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه هیچ گونه کمبودی در زمینه تامین آرد و نان در استان وجود ندارد، گفت: تمام کارخانه‌ های آرد و نان استان با ظرفیت کامل در حال تولید هستند.

علی ملکشاهی افزود: هیچگونه کمبودی در حوزه آرد و نان نداریم و از شهروندان می خواهیم از خرید بیش از نیاز خودداری کنند.

کد خبر: ۳۹۵٬۶۱۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha