۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۴
واکنش ایران به سخنان نانسی پلوسی درباره فشار اقتصادی بر ایران

واکنش ایران به سخنان نانسی پلوسی درباره فشار اقتصادی بر ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به سخنان رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا که دولت آمریکا را ترغیب به تشدید فشار اقتصادی بر ایران کرد واکنش نشان داد.

به گزارش بازار، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به سخنان رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا که دولت آمریکا را ترغیب به تشدید فشار اقتصادی بر ایران با هدف تحمیل درد و رنج بر مردم ایران کرده است، نوشت:

«نانسی پلوسی از دولت آمریکا می‌خواهد که اقتصاد ایران را «فلج» کند تا ایرانیان عادی—حتی در مناطق روستایی—«درد و رنج را حس کنند». تحمیل عامدانه درد و رنج به غیرنظامیان برای مقاصد سیاسی، بنا بر تعاریف کلاسیک، مصداق تروریسم است.

فقط یک ذهنیت شرور و استکباری می‌تواند خود را محق بداند سیاست‌هایی را تجویز کند که بر پایه درد و رنج غیرنظامیان در کشوری دیگر بنا شده است.

از منظر حقوقی، این اظهارات شاهدی دیگر بر سیاست عامدانه و نظام‌مند آمریکا برای تحمیل درد و رنج و اعمال رفتارهای بی‌رحمانه علیه مردمی باشد که مورد پسند آن نیستند. چنین اقداماتی به مثابه «جنایت علیه بشریت» است.»

کد خبر: ۳۹۳٬۱۰۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha