۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱
۵ مخزن ذخیره روان آب در شهر بیرجند احداث شد

۵ مخزن ذخیره روان آب در شهر بیرجند احداث شد

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری بیرجند گفت: پنج مخزن ذخیره آب با هدف کنترل و مدیریت روان آب‌ها و کاهش وابستگی به آب‌های زیرزمینی در سطح شهر احداث شده است.

به گزارش بازار، جواد بهدانی روز چهارشنبه افزود: با احداث این مخازن هفت‌هزار متر مکعب ظرفیت ذخیره‌سازی روان‌آب در شهر بیرجند ایجاد شده که پس از هر بارندگی، آب جمع‌آوری شده، برای آبیاری بوستان‌ها، درختان و فضای سبز شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: در هر دوره بارندگی، نیروهای سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری با آمادگی کامل، روان‌آب را به سمت مناطق مورد نیاز هدایت می‌کنند و حداقل ۵۰ هزار متر مکعب از این منبع ارزشمند را مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری بیرجند بیان کرد: شهرداری بیرجند در چهار سال اخیر بیش از ۷۰ درصد فضای سبز شهر را بدون استفاده از آب شرب، آبیاری کرده است، لذا اجرای ۱۲۰ کیلومتر شبکه آبیاری نوین و افزودن ۳۰ هکتار به سطح فضای سبز، نشان می‌دهد که مدیریت شهری می‌تواند با رویکرد پایدار، رفاه شهروندان و حفاظت از منابع طبیعی را تضمین کند.

بهدانی افرود: فضای سبز تحت نظارت شهرداری بیرجند شامل بوستان‌ها، معابر و … دارای مساحت تقریبی ۲۹۰ هکتار است که حدود یکصد بوستان ناحیه‌ای، منطقه‌ای، محلی و همسایگی و فضاهای جنگلی را شامل می‌شود.

وی گسترش مخازن ذخیره آب در سطح شهر را از برنامه‌های شهرداری بیرجند عنوان کرد و گفت: مصرف سالانه آب فضای سبز در بیرجند حدود سه میلیون و ۴۰۰ هزار متر مکعب است که با بارش‌های مناسب، انتظار می‌رود که حداکثر ۴۰۰ هزار متر مکعب از این میزان، توسط روان‌آب تامین شود.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری بیرجند گفت: همچنین در چهار سال اخیر بیش از ۳۰ هکتار به فضای سبز شهر افزوده شده و پروژه‌هایی مانند باغ شهرداری و میدان اجتماعات با مساحت ۱۱۰ هزار مترمربع به بهره برداری رسید.

کد خبر: ۳۹۰٬۲۳۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha