۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

هواشناسی مازندران با اعلام وضعیت هشدار سطح زرد، هرگونه فعالیت دریایی در آب‌های ساحلی این استان را از صبح امروز چهارشنبه تا اواخر وقت روز جمعه این هفته، ناامن اعلام کرده است.

به گزارش بازار، هواشناسی مازندران روز چهارشنبه با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد که با تقویت جریانات شمالی و عبور موج از تراز میانی جو، دریای خزر با وزش باد به نسبت شدید مواج خواهد شد و برای فعالیت دریایی ناامن می‌شود.

هواشناسی مازندران با بیان اینکه سامانه ناپایدار جوی مناطق ساحلی و دور از ساحل را تحت تاثیر قرار می‌دهد اعلام کرد که از صبح چهارشنبه تا شامگاه جمعه بیشینه سرعت وزش باد نیز تا ۱۳ متر بر ثانیه خواهد رسید که این امر باعث شکل گیری ۱.۱ تا ۱.۸ متری می شود و برای فعالیت های دریایی مناسب نخواهد بود.

هواشناسی همچنین پیش‌بینی کرد که از اواخر وقت پنجشنبه تا اواخر وقت جمعه ارتفاع موج قابل ملاحظه در مناطق نزدیک ساحل و فراساحل ۱.۳ تا ۲.۱ متر می رسد و برای فعالیت های دریایی مناسب نیست.

فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

هواشناسی مازندران غرق شدن قایق ها و شناورهای گردشگری، احتمال غرق شدن شناورهای صیادی و اختلال در فعالیت صیادان پره، ورود و خروج شناورها به حوضچه بنادر، تردد شناورها و فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی را اثر مخاطره این سامانه ناپایدار جوی اعلام و نسبت به وقوع انها در طی این مدت هشدار داد.

هواشناسی در این اخطاریه سطح زرد، علاوه بر توصیه نسبت به رعایت مراقبت در تردد شناورهای بزرگ، قایقرانی و فعالیت های گردشگری و صیادی را نیز در طی این مدت ممنوع اعلام کرد.

کد خبر: ۳۸۷٬۸۶۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha