۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
قطع گاز ۲۱۰ هزار ویلای خالی از سکنه در مازندران شروع شد

قطع گاز ۲۱۰ هزار ویلای خالی از سکنه در مازندران شروع شد

مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت: قطع گاز ۲۱۰ هزار ویلای خالی از سکنه در استان آغاز شده و این روند با هدف مدیریت مصرف انرژی تا پایان زمستان ادامه خواهد داشت.

به گزارش بازار، هژبر جوادی روز یکشنبه در نشست شورای مدیریت بحران مازندران در ساری از آغاز طرح گسترده پایش مصرف سوخت در استان خبر داد و اظهار داشـت: با سرد شدن هوا مصرف گاز در مازندران افزایش یافته و ویلاهای بزرگ و لوکس با امکاناتی نظیر سونا و جکوزی در رده‌های بالای مصرف قرار دارند که با نرخ‌های بالای گازبها مواجه می‌شوند.

وی با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی ۸۰۰ نفر از کارکنان شرکت گاز در مسیر گلوگاه تا رامسر، افزود: تاکنون حدود ۲۱۰ هزار ویلای خالی از سکنه شناسایی شده‌اند که در صورت ادامه مصرف غیرضروری گاز آنها از ابتدای دی‌ماه قطع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران تصریح کرد: مشترکانی که دارای خانه‌های دوم و سوم هستند در پله سوم تعرفه گاز قرار می‌گیرند و ویلاهای دوبلکس و تریبلکس نیز تحت پایش قرار دارند.

جوادی اضافه کرد: درصورت مشاهده مصرف غیرضروری گاز این واحدها قطع و وصل مجدد تنها با تعهد رسمی امکان‌پذیر خواهد بود.

وی، هدف از اجرای این طرح را «توزیع عادلانه انرژی و پیشگیری از مصرف بی‌رویه در اقامتگاه‌های غیر دائم» عنوان کرد و افزود: صرفه‌جویی در مصرف انرژی به معنای همراهی با توسعه پایدار و تضمین پایداری انرژی برای نسل آینده است.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران تأکید کرد: شرکت گاز مازندران با برنامه‌ریزی دقیق و اجرای طرح‌های بهینه‌سازی، در تلاش است زمستانی گرم، ایمن و بدون افت فشار را برای مردم استان رقم بزند.

کد خبر: ۳۸۲٬۲۶۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha