۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
فعالیت ۵۰۰ تاکسی برقی در کرج

فعالیت ۵۰۰ تاکسی برقی در کرج

شهردار کرج درباره نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر کرج اظهار کرد: ۵۰۰ دستگاه تاکسی برقی با معرفی وزارت کشور خریداری شده و هم‌اکنون در حال ارائه سرویس به شهروندان در سطح شهر کرج هستند.

به گزارش بازار، مهرداد کیانی، با اشاره به نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر کرج به تاکسی‌های برقی گفت: کرج به عنوان نخستین شهر کشور در این زمینه پیشگام بوده و از طریق وزارت کشور به عنوان مرجع معرفی کننده برای خرید این تاکسی‌های برقی قرارداد بست.

وی افزود: یکی از اتحادیه‌های وزارت کشور طی یک نامه رسمی درخواست کرد اگر شهر کرج ظرفیت و آمادگی استفاده از این تاکسی‌ها را دارد، اعلام کند. ما نیز اولین شهری در کشور ‌بودیم که اعلام آمادگی کردیم و قرارداد منعقد شد.

شهردار کرج با اشاره به آغاز خدمات‌دهی این ناوگان گفت: ۵۰۰ دستگاه تاکسی برقی با معرفی وزارت کشور خریداری شده و هم‌اکنون در حال ارائه سرویس به شهروندان در سطح شهر کرج هستند.

کد خبر: ۳۸۰٬۷۵۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha