۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۶
سومین روز اعتصاب سراسری در بلژیک حمل‌ونقل عمومی را فلج کرد

سومین روز اعتصاب سراسری در بلژیک حمل‌ونقل عمومی را فلج کرد

اعتصاب سراسری در بلژیک که روز چهارشنبه وارد سومین و آخرین روز خود شد، موجب زمین‌گیر شدن بخش عمده‌ای از پروازهای فرودگاه بروکسل و بر هم خوردن حمل‌ونقل عمومی شد.

به گزارش بازار به نقل از اکونومیک تایمز، اعتصاب سراسری در بلژیک که روز چهارشنبه وارد سومین و آخرین روز خود شد، موجب زمین‌گیر شدن بخش عمده‌ای از پروازهای فرودگاه بروکسل و بر هم خوردن حمل‌ونقل عمومی شد.

این اعتصاب که از سوی اتحادیه‌های اصلی کارگری در این کشور سازماندهی شده، تازه‌ترین اقدام در سلسله اعتراض‌ها علیه دولت ائتلافی به رهبری نخست‌وزیر بارت دو ویور است. معترضان با اصلاحات پیشنهادی دولت در حوزه بازنشستگی و بازار کار مخالف هستند.

فرودگاه بروکسل تمامی پروازهای خروجی و همچنین ۱۱۰ مورد از ۲۰۳ پرواز ورودی برنامه‌ریزی‌شده خود را لغو کرد.

فرودگاه اصلی دیگر بلژیک یعنی فرودگاه شارلروآ نیز در وب‌سایت خود اعلام کرد به‌دلیل کمبود نیروی انسانی با اختلال شدید مواجه خواهد شد و قادر به تضمین فرود و برخاست برنامه‌ریزی‌شده هواپیماها نخواهد بود.

رسانه‌های محلی گزارش دادند که انتظار می‌رود آخرین روز اعتصاب بیشترین میزان اختلال را ایجاد کند و مدارس، حمل‌ونقل عمومی و همچنین بخش خصوصی تحت تأثیر قرار گیرند.

قرار است عصر چهارشنبه یک تجمع اعتراضی در بروکسل برگزار شود.

بر اساس این گزارش، تجمع مشابهی که در ماه اکتبر انجام شد، حدود ۸۰ هزار شرکت‌کننده داشت.

اتحادیه سوسیالیستی «فدراسیون عمومی کارگران بلژیک» در وب‌سایت خود اعلام کرد: پیام بودجه‌ای دولت دو ویور سخت‌گیرانه است: کار بیشتر و طولانی‌تر با امنیت کمتر در حوزه بازنشستگی، سلامت و قدرت خرید.

اگرچه دولت روز دوشنبه پس از ماه‌ها مذاکره تنش‌آلود به توافقی درباره لایحه بودجه که قرار است در ماه نوامبر به پارلمان ارائه شود، دست یافت، اما این توافق مانع از برگزاری این اعتصابات نشد.

کد خبر: ۳۷۹٬۱۵۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha