۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹
جلوگیری از افتتاح چند پروژه بزرگ البرز به دلیل تخلفات پیمانکار و کارفرما

جلوگیری از افتتاح چند پروژه بزرگ البرز به دلیل تخلفات پیمانکار و کارفرما

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان البرز، گفت:بیان اینکه افتتاح برخی پروژه‌های بزرگ استان به دلیل تخلفات پیمانکار یا کارفرما تا رفع ایرادات متوقف شده است.

به گزارش بازار، توحید شیریزاد اظهار کرد: شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بالاترین مرجع تصمیم‌گیری است و مصوبات آن بالاترین درجه مقررات داخلی استان را دارد.

وی افزود: البرز با رویکرد توسعه و پیشرفت جامع در سال گذشته ۱۷ نشست و ۳۰ کارگروه با مصوبات دقیق و با کیفیت برگزار کرد، در حالی‌که بسیاری از استان‌ها حتی پنج یا شش جلسه هم نداشتند.

شیریزاد بیان کرد: نظم در برگزاری این جلسات به معنای وجود یک بستر مناسب برای تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و توسعه استان است.

وی ادامه داد: علاوه‌بر شورا، چهار کارگروه اصلی و کارگروه‌های دیگری زیرمجموعه آن به‌صورت منظم فعال هستند و این موضوع کیفیت تصمیمات استان را افزایش داده است.

شیریزاد با اشاره به رویکردهای جدید شورا، گفت: برای اجرای اسناد آمایشی، در هر جلسه ارائه تخصصی داریم و علاوه‌بر تصمیم‌گیری، گزارش نظارت بر مصوبات دوره‌های گذشته نیز ارائه می‌شود.

وی یادآور شد: این فرایند کمک می‌کند که ظرفیت‌هایی برای بارگذاری‌های جدید در راستای افزایش بهره‌وری ایجاد شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان البرز ادامه داد: کیفیت پروژه‌های عمرانی استان و پروژه‌های ملی آن تحت نظارت این سازمان است و طی سال‌های اخیر با حضور میدانی گسترده‌تر کارشناسان، کیفیت پروژه‌ها ارتقا یافته است.

وی مطرح کرد: برخی پروژه‌های بزرگ استان به دلیل تخلفات پیمانکار یا کارفرما مورد بازبینی قرار گرفته و افتتاح‌ این پروژه‌ها تا رفع ایرادات متوقف شده است.

کد خبر: ۳۷۸٬۹۲۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha