۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱
عراقچی: ما موافق یک توافق هستیم، اما یک توافق عادلانه و متوازن

عراقچی: ما موافق یک توافق هستیم، اما یک توافق عادلانه و متوازن

وزیر امور خارجه در مصاحبه با اکونومیست گفت: ما موافق یک توافق هستیم، اما یک توافق عادلانه و متوازن.

به گزارش بازار، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه در مصاحبه اکونومیست گفت: بله، ما موافق یک توافق هستیم، اما یک توافق عادلانه و متوازن. مشکل اینجاست که وقتی آمریکایی‌ها، دولت فعلی آمریکا، دربارهٔ توافق صحبت می‌کنند، در واقع می‌خواهند خواسته‌های خودشان را دیکته کنند، و این چیزی است که ما تجربه کرده‌ایم.

همین دو ماه پیش در نیویورک نیز چنین بود. ما آمادهٔ مذاکره هستیم، اما نه برای دیکته شدن. ما آماده‌ایم وارد یک توافق شویم، اما توافقی عادلانه و متوازن، نه یک توافق یک‌طرفه.

چقدر برای یک حملهٔ احتمالی بعدیِ اسرائیل به ایران آماده هستید؟

ما حتی بیشتر از جنگ قبلی آماده‌ایم.

می‌توانید توضیح بدهید؟ از چه نظر آماده‌اید؟

موشک‌های ما از نظر کمّیت و کیفیت در وضعیت بهتری قرار دارند. ما در طول جنگ ۱۲ روزه درس‌های زیادی آموختیم. ما نقاط ضعف و قوت خود را شناختیم و نقاط ضعف اسرائیلی‌ها را نیز شناختیم؛ روی همهٔ این موارد کار کرده‌ایم و کاملاً آماده هستیم. حتی آماده تر از دفعهٔ قبل. این بدان معنا نیست که ما خواهان جنگ هستیم. همان‌طور که می‌دانید، بهترین راه برای جلوگیری از جنگ این است که برای آن آماده باشید. روس‌ها در جریان جنگ ۱۲ روزه کمک زیادی به ما کردند. و بعد از آن، ما همکاری‌های بیشتری نسبت به قبل داشته‌ایم. به همین دلیل است که می‌گویم ما حتی بیشتر از جنگ قبلی آماده‌ایم.

کد خبر: ۳۷۸٬۲۵۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha